logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شعار قطری ها برای جام ملتها؛

شعار قطری ها برای جام ملتها؛
تیم ملی فوتبال قطر با شعار "فرصتی برای استراحت نیست" تمرینات خود را در کانبرا، پایتخت استرالیا در دمای 33 درجه و آفتاب تابستانی ادامه می‌دهد. کادر فنی قطر تمرین بعد از ظهر این تیم را به علت فشار زیاد بر بازیکنان لغو نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانااین تیم روز 16 دی ماه برابر نیوزلند آخرین دیدار دوستانه خود را پیش از آغاز تورنمت انجام خواهد داد تا به ترکیب اصلی‌اش در این دوره از رقابت‌ها دست‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تمام شاگردان "جمال بلماضی" مربی الجزایری قطر به جز "بوعلام خوخی" مهاجم هموطنش و همبازی اشکان دژاگه که در دیدار تیم باشگاهیش در هفته پانزدهم لیگ ستارگان قطر مقابل الغرافه آسیب دیده است، آماده مسابقه هستند. خوخی در دیدار دوستانه مقابل عمان غایب بود و از فردا به تمرینات گروهی باز می گردد. 

قطر که در نخستین بازی جام به دیدار امارات می‌رود همانند ایران با مشکل اختلاف 8 ساعت استرالیا و تغییر ساعت بیولوژیک بازیکنان مواجه است. دیدار برابر امارات در ساعت 6 بعد از ظهر و هوای بسیار گرم کانبرا انجام خواهد شد. این تیم پس از برگزاری دیدار نخست برابر امارات در کانبرا باید به سیدنی برود تا در مقابل ایران صف‌آرایی کند. قطر در 10 دیدار آخرش بدون شکست بوده و آخرین شکستش را برابر تیم ملی پرو با نتیجه 2-0 تجربه کرده است. 

به گزارش خبرگزاری الکاس قطر، تمامی کارشناسان فوتبال در حوزه خلیج فارس، ایران و قطر را به عنوان تیم‌های صعود کننده به مرحله حذفی جام ملت‌ها معرفی کرده اند. کارشناسان همچنین از "عمر عبدالرحمن" قطری با نام مستعار "عمری" به عنوان بهترین بازیکن گروه سوم رقابت‌ها یاد کرده‌اند.
این خبرگزاری همچنین اشاره‌ای به قهر علی کریمی از تیم ملی و جمله معروفش در شبکه‌های اجتماعی نموده است. الکاس می گوید که علی کریمی به خاطر خط خوردن محمد نوری که این روزها بهترین بازیکن لیگ ایران است و برخی بازیکنان دیگر به تصمیمات کروش اعتراض داشته است. تیم ایران بدون بازی‌ساز تخصصی به استرالیا سفر کرده است.
,
,
,
,
,
,
,
 
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه