logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

معاون دانشگاه آزاد فیروزکوه:

رابطه صنعت و دانشگاه فعال تر شود

رابطه صنعت و دانشگاه فعال تر شود
معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه خواستار هر چه فعالتر شدن رابطه صنعت و دانشگاه به منظور دستیابی به توسعه و تعالی منطقه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، "خسرو عزیزی" معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در آیین تجلیل از برترین های پژوهشی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه، با اشاره به تاریخچه پژوهش و تفحص در جهان، اظهارکرد: در دوران قرون وسطی پراغ علم و پژوهش در جهان خاموش شد، اما با وقوع رنسانس انسان ها به علم روی آوردند و اختراعات بشری یکی پس از دیگری سر بر آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,

وی گفت: امروز به روشنی شاهد و ناظریم کشورهایی که عَلَم رشد و توسعه را بر افراشتند، از رشد بیشتری برخوردار شده اند.

,

عزیزی افزود: امروزه کشورهای فوق صنعتی، در جهان پیشرو هستند که حاصل پژوهش بخصوص انقلاب IT است.

,

وی بیان کرد: لازمه توسعه و تعالی نظام اسلامی، بازگشت جدی تر به مبانی پژوهش است.

,

این استاد اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه را ظرفیت و قابلیت بزرگی برای منطقه برشمرد که باید مجموعه شهرستان از امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی متخصص آن بهره مند شوند.

,

عزیزی یادآور شد: اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود که بدانیم در سنوات گذشته حتی تنی چند از برترین پژوهشگران کشوری از دل این دانشگاه بیرون آمدند.

,

وی ادامه داد: شهرستان فیروزکوه با دارا بودن قابلیت های مختلف در عرصه های گردشگری، کشاورزی، منابع طبیعی و صنعتی، در برخی موارد دارای مزیت نسبی طبیعی و بین المللی است.

,

معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه یادآور شد: پژوهش ها نشان داده در محصولات کشاورزی نظیر انار و سیب زمینی دارای مزیت نسبی بین امللی هستیم و از باد گدوک گرفته تا سرمای طاقت فرسای زمستان فیروزکوه و . . . همگی موهبت و نعمت است.

,

وی در خاتمه خواستار هر چه فعالتر شدن رابطه صنعت و دانشگاه به منظور دستیابی به توسعه و تعالی منطقه شد.

,

پایان خبر/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه