logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد:

اقدامات بسیج سازندگی مایه امیدواری قشر کم‌برخوردار

اقدامات بسیج سازندگی مایه امیدواری قشر کم‌برخوردار
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اقدامات سازمان بسیج سازندگی مایه امیدواری قشر مستضعف و کم‌برخوردار است و این کارها، سیاه‌نمایی دشمنان را کمتر و زمینه رفع مشکلات مردم نیازمند را فراهم می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام والمسلمین امان‌الله علیمرادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «راه آرمان»؛ ضمن گرامیداشت هفدهم اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۹ گفت: بسیج سازمانی است که وظیفه ذاتی خود را خدمت به ملت و کشور و در شعاع گسترده‌تر وظیفه خود را خدمت به انسانیت می‌داند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: هر جا و در هر بخشی کاری که بر زمین مانده و متولی معین و مشخصی ندارد، بسیج خود را موظف و مکلف می‌داند که آن کار را به‌عهده بگیرد.

وی بیان کرد: مسئله سازندگی مناطق کم‌برخوردار در بخش‌هایی از کشور و به‌ویژه روستاها و مناطق دورافتاده از آغاز انقلاب شروع شد که متولی این امر در آن زمان جهاد سازندگی بود که به‌صورت جهشی خدمات بسیار ارزشمندی به‌مناطق کم‌برخوردار انجام دادند و این اقدامات تحولی برای آن مناطق بود که با سرعت و شتاب از بسیاری امکانات که در شهرها وجود داشت، برخوردار شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین امان‌الله علیمرادی بیان کرد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، سازندگی مناطق محروم توسط نهاد جهاد سازندگی آغاز و بعداز ایجاد تغییر و تحولات، جهاد سازندگی در مجموعه جهاد کشاورزی ادغام شد.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: با تشکیل بسیج سازندگی به‌دستور امام خامنه‌ای، انجام کارهای مختلف اعم از محرومیت‌زدایی، آب‌رسانی، جاده‌سازی، پزشکی، درمانی و غیره در مناطق کم‌برخوردار توسط این سازمان صورت گرفت.

وی با تأکید بر اینکه سازمان بسیج سازندگی، شبکه مبارکی است که برای مناطق دوردست و کم‌برخوردار واسطه خیر است، خاطرنشان کرد: اقدامات سازمان بسیج سازندگی مایه امیدواری قشر مستضعف و کم‌برخوردار است و این کارها، سیاه‌نمایی دشمنان را کمتر و زمینه رفع مشکلات مردم نیازمند را فراهم می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه