logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

همزمان با کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای برگزار شد؛

نشست تخصصی_علمی مرکز تحقیقات ملی کورچاتف روسیه و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران

نشست تخصصی_علمی مرکز تحقیقات ملی کورچاتف روسیه و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران
پنل «همکاری مشترک میان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و موسسه کورچاتف روسیه» همزمان با نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پنل «همکاری مشترک میان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و موسسه کورچاتف روسیه» با حضور سید امیرحسین فقهی، رییس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و تعدادی از دانشمندان، محققان و مدیران صنعت هسته‌ای و  نمایندگانی از موسسه‌ کورچاتف برگزار شد.

همچنین محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران از روند برگزاری این پنل تخصصی و سایر میزگردهای برگزار شده با حضور دانشمندان و متخصصان داخلی و خارجی بازدید کرد و در جریان آخرین مباحث علمی و دستاورد‌های فناورانه قرار گرفت.

در این پنل تخصصی تعدادی از محققان و دانشمندان موسسه‌ کورچاتف به ارایه تازه‌ترین دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف علوم و فناوری نوین از جمله دینامیک نانو جهان در سطح بنیادی، سنکروترون‌های نسل چهارم، تکنولوژی اشعه ایکس، برنامه فدرال برای توسعه‌ تحقیقات نوترونی پرداختند. همچنین در این میزگرد در زمینه جدیدترین تحقیقات این موسسه و فرصت‌های پیش‌رو به‌منظور همکاری‌های دوجانبه تبادل نظر صورت گرفت.

سید امیرحسین فقهی، رییس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و مدیر این پنل، ضمن قدردانی از محققان موسسه کورچاتف و تلاش شبانه‌روزی همکاران صنعت هسته‌ای برای برگزاری شایسته این کنفرانس علمی گفت: ان‌شاءالله با اهتمام تلاشگران سازمان انرژی اتمی ایران و با رویکرد بهره‌گیری از مواهب فناوری هسته‌ای، شاهد تعامل هرچه بیشتر با همتایان خارجی و پیشرفت‌های روزافزون  صنعت هسته‌ای کشور باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه