logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تاریخسازی فوق ستاره طبیعت در لیگ برتر بسکتبال؛

استیونس معنای واقعی یک لژیونر؛ بالاتر از خطر!/ ستاره آمریکایی، حدادی را کنار زد

استیونس معنای واقعی یک لژیونر؛ بالاتر از خطر!/ ستاره آمریکایی، حدادی را کنار زد
جردن استیونس امتیازآورترین بازیکن در تاریخ مرحله پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال ایران شد تا معنی واقعی لژیونر را در ورزش به تصویر بکشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیدارهای مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال برگزار شد تا تیم های فینالیست معرفی شوند. در پایان مرحله نیمه نهایی شهرداری گرگان و طبیعت موفق شدند از سد حریفان بگذرند تا برای جام قهرمانی در فینال مسابقات روبروی هم قرار بگیرند.

با این وجود آنچه در رقابتهای این فصل به ویژه بازی نیمه نهایی آنچه بسیار چشمگیر و شاخص بود، عملکرد جردن استیونس بازیکن آمریکایی طبیعت در این فصل بود که نقش محوری در موفقیت این تیم داشته است. البته، اگر بخواهیم کمی واقع بین تر باشیم، باید بگوییم تنها عامل موفقیت این تیم، همین فوق ستاره خارجی بوده و بس.

طبیعت در مرحله نیمه نهایی برابر ذوب آهن قرار گرفت و با شکست ۳ - ۱ ذوب‌آهن در سری نیمه‌نهایی، راهی فینال لیگ برتر شود که ستاره آمریکایی این تیم یک رکورد تاریخی را در لیگ ایران به ثبت رساند.

جردن استیونس پوینت گارد آمریکایی طبیعت در بازی چهارم مقابل ذوب‌آهن که سه‌شنبه هفته گذشته برگزار شد و در نهایت با برتری طبیعت پایان یافت، یک تنه ۵۷ امتیاز از ۹۰ امتیاز تیم طبیعت را کسب کرد تا با عبور از حامد حدادی، امتیازآورترین بازیکن مرحله پلی‌آف لیگ ایران در تاریخ این مسابقات شود.

این رکورد پیش از این با کسب ۵۲ امتیاز، در اختیار حامد حدادی، اسطوره بسکتبال ایران و آسیا بود که اکنون استیونس آمریکایی، این رکورد را شکست.

حدادی این رکورد را با لباس تیم مهرام در سری فینال فصل ۱۳۹۳-۱۳۹۲ مقابل تیم پتروشیمی به ثبت رساند. البته در آن دوره پتروشیمی به برتری رسید و قهرمان لیگ ایران شد.

جردن استیونس که در دیدارهای مرحله نیمه نهایی می توان آنالیز دقیق تری از عملکردش داشت، فقط در بازی چهار موفق به کسب 57 امتیاز شد. توجه داشته باشید که طبیعت 90 امتیاز کسب کرده که بیش از 60 درصدش را این بازیکن با عملکردی تحسین برانگیز به خود اختصاص داده. این معنای دقیق یک خرید خوب و درست خارجی است که سطحی جدید و ویژه را به نمایش می گذارد و اگر هم دریافت ارزی بالایی داشته، معقول و منطقی است. شاید بتوان اذعان داشت که طبیعت صرفا با همین خرید توانست چنین مسیری را طی کند.

این خرید را بگذارید در کنار خریدهای خارجی در لیگ برتر فوتبال تا ببینیم که این فاصله، چگونه موجب هدر دادن بیت المال و ظرفیت ها شده. انواع و اقسام نام های خارجی در فوتبال وجود دارد که غالبا خروجی خاصی نیز ندارند که عمدتا ریشه در یک شبکه دلالی و کارچاق کنی دارد. کاش در فوتبال هم به جایی برسیم که مانند طبیعت، بازیکنانی را وارد کنیم که چنین سطح ارزشمند و خاصی را به نمایش بگذارند.

درخشش استیونس زمانی بیشتر به چشم می آید که هر هفته سطح نازل خارجی های لیگ برتر فوتبال را می بینیم. خارجی هایی که با نفوذ مستقیم دلال به فوتبال ایران قالب می شوند و با تاراج صدها میلیون دلار از بیت المال تنها جیب دلال ها را پرتر می کنند و هیچ آورده ای ندارند. اگرچه خبر خوشحال کننده این است که برخی از نهادهای مرتبط و خاص به ماجرای دلالیسم ورود کرده اند.

در همین رابطه خبرگزاری دانا روز گذشته در خبری اختصاصی با عنوان «ورود نهادهای مرتبط به فضای مسموم دلالیسم در فوتبال» پرده از این اتفاق بزرگ برداشت. امیدواریم با ورود نهادهای نظارتی بساط دلالیسم و نفوذ آن در فوتبال جمع شود.

واکنش ستاره آمریکایی به رکوردشکنی: حس خوبی دارم

جردن استیونس فوق ستاره آمریکایی تیم بسکتبال طبیعت، درباره عملکرد درخشان خود در بازی چهارم مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر و رساندن تیمش به فینال گفت: ما می‌خواستیم این سری پلی‌آف را کوتاه کنیم و دیگر برای بازی پنجم به اصفهان برنگردیم‌. من در دو بازی قبل شوت‌های زیادی از دست دادم اما برای این بازی به خودم گفتم که باید خوب باشم و تیمم را به فینال برسانم که این اتفاق رقم خورد.

استیونس در رابطه با رکوردشکنی خود گفت: از این اتفاق حس بسیار خوبی دارم. این که من توانستم این اندازه کسب امتیاز کنم و تیم فینالیست شود، اتفاق بسیار خوب و خوشحال کننده‌ای است.

او درباره تقابل تیم طبیعت با شهرداری گرگان در فینال لیگ برتر نیز گفت: شهرداری گرگان هم تیم فوق‌العاده خوبی است و یکی از کانون‌های طرفداری در بسکتبال ایران هستند. سعی می‌کنیم سرس را به تهران کشانده و در اینجا کار را تمام کرده و قهرمان شویم.

ستاره آمریکایی طبیعت، درباره تقابل خود با ویلیام چری، ستاره آمریکایی تیم شهرداری گرگان در فینال نیز گفت: او بازیکن خوبی است و تابستان گذشته با او در آمریکا در یک تورنمنتی به نام تی‌بی‌تی بازی کردم. احترام زیادی برای او قائل هستم و حالا باید ببینیم تقابل من و او چگونه خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه