اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در گفتگو با «تیتر یک» مطرح شد:

درآمد ۱۰۰ میلیونی متکدیان اتباع در البرز

درآمد ۱۰۰ میلیونی متکدیان اتباع در البرز
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: برخی از متکدیان اتباع حرفه‌ای شده و خانواده‌های دارای چهار فرزند از ۶۰ الی ۱۰۰ میلیون تومان در ماه درآمد داشتند، اما ۷۹ خانواده از البرز طرد شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس دهقان‌شیری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تیتر یک» گفت: تکدی‌گری در البرز برگرفته از مهاجرت است و ۹۸ درصد متکدیان استان اتباع خارجی هستند.


مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز با اشاره به درآمد ۵۰ الی ۶۰ میلیونی متکدیان در ماه، افزود: برخی از اتباع نیازمند نبودند و از احساسات مردم سوءاستفاده می‌کردند.

وی از مافیایی و سازمان یافته بودن تکدی‌گری اتباع خبر داد و با اشاره به اینکه اغلب آن‌ها نیازمند نبودند، افزود: دوره‌های توانمندسازی برای بخش کوچکی از متکدیان اتباع نیازمند برگزار شد.

دهقان‌شیری پاکسازی البرز از اتباع را راهبرد مدیران استان دانست و تصریح کرد: گروهی از اتباع با متروی تهران وارد کرج شده و از مردم سوءاستفاده می‌کردند اما جمع‌آوری شدند.

مدیرکل امور اتباع البرز با اشاره به اینکه ۶۷۸ اتباع متکدی جمع‌آوری شده سال گذشته کودکان ۶ الی ۱۳ سال بودند، گفت: ۱۳ کودک ایرانی دستفروشی و تکدی‌گری می‌کردند.

وی از بازگشت ۷۹ خانواده متکدی که اصرار به تخلف داشتند به افغانستان خبر داد و در بخش دیگری افزود: اسفند ۱۴۰۲ قریب به ۴۱ خانم پاکستانی اتباع در اتوبان کرج بودند.

دهقان‌شیری با اشاره به جمع‌آوری به دستور مقام قضائی و ارجاع آن‌ها به مرز پاکستان، اظهار داشت: ۱۵ متکدی حرفه‌ای ایرانی در کرج شناسائی شده‌اند و باید پاکسازی شوند.

این مسئول ادامه داد: برخی از متکدیان حرفه‌ای شده و به مردم اصرار می‌کنند برای آن‌ها کالا خریداری کنند، خانواده‌های دارای چهار فرزند از ۶۰ الی ۱۰۰ میلیون در ماه درآمد داشتند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه