logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آخرین وضعیت مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران؛

شفیعی: بعد از مصدومیت شرایط سختی را گذراندم/ تیم‌ها در سال المپیک بهترین شرایط را دارند

شفیعی: بعد از مصدومیت شرایط سختی را گذراندم/ تیم‌ها در سال المپیک بهترین شرایط را دارند
مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران گفت: بعد از مصدومیت شرایط سختی را گذراندم اما به زودی به شرایط عادی والیبال بازی کردن بازمی‌گردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، علی شفیعی مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران درباره آخرین شرایط خود اظهار داشت: بعد از مصدومیت شرایط سختی را گذراندم. چون از شرایط درمان اطلاع نداشتم و نمی‌دانستم چه زمانی به میادین باز‌می‌گردم. در حال حاضر شرایط خوبی دارم و اگر بخواهم تخصصی صحبت کنم، دامنه مچ را کامل کردم و نرم‌دویی را انجام می‌دهم. امیدوارم تا سه روز آینده به شرایط نرمال والیبال بازی کردن برگردم. اگر مشکلی پیش نیاید در هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال حضور خواهم‌ داشت.

وی با اشاره به اهمیت بالای مسابقات لیگ ملت‌ها گفت: فراتر از هر مسابقه، هر ست و هر امتیاز برای تیم ملی حیاتی است چون در این رقابت‌ها تا لحظه آخر نمی‌دانیم که چه شرایطی پیش می‌آید و رقبای مستقیم‌مان به چه شکلی در مسابقات ظاهر می‌شوند. اما به‌طور کلی در این روند چهارساله، تیم‌ها همیشه در سال منتهی به المپیک آماده‌تر از دوره‌های دیگر و به بهترین شکل ممکن، در لیگ ملت‌ها حضور می‌یابند.

ملی پوش والیبال کشورمان در خصوص کسب سهمیه المپیک پاریس، گفت: تیم‌هایی که سهمیه حضور در المپیک را دریافت کرده اند، لیگ ملت‌ها را تورنمنتی برای انجام دیدارهای تدارکاتی و بهبود آمادگی خود در نظر می‌گیرند. پس کار بسیار سختی در پیش داریم. در طی صحبت‌هایی که با بازیکنان داشتم، همه می‌خواهند تلاش‌شان را کنند و امیدوارم که این زحمات، نتیجه خوبی در پی داشته باشد.

شفیعی درباره شرایط روحی و روانی خود نیز گفت: من از والیبال لذت می برم. والیبال را انتخاب کردم و عمرم را در این راه گذاشتم. به هرحال ورزش حرفه ای لحظات تلخ و شیرین دارد. البته من تلاش می‌کنم که در هنگام تمرینات خندان باشم، ولی لحظات سخت هم وجود دارد که معمولا سهم خانواده‌ام می‌شود. جا دارد از آن‌ها عذرخواهی و همچنین تشکر کنم.

مدافع میانی تیم ملی والیبال در خصوص شرایط روحی و روانی بازیکنان تیم ملی نیز گفت:

بازیکنان‌ تیم ایران کوه انگیزه هستند و برای آنها در هفته اول لیگ‌ ملت‌ها آرزوی موفقیت می‌کنم.

ششمین دوره لیگ ملت‌های والیبال از روز سه شنبه یکم خرداد آغاز شده و تیم ملی والیبال ایران ساعت 3:30 دقیقه بامداد روز پنجشنبه سوم خرداد در نخستین مسابقه خود به مصاف تیم صربستان می‌رود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه