اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

المپیک سختی را پیش رو داریم؛

انوشیروانی: مشکل آب در آزادی جدی است/ کمیته المپیک برای حل مشکل وزنه برداران قول مساعد داد

انوشیروانی: مشکل آب در آزادی جدی است/ کمیته المپیک برای حل مشکل وزنه برداران قول مساعد داد
رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: در کمیته ملی المپیک قول مساعد دادند که موضوع حقوق وزنه برداران پیگیری شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری در مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل(ره) اظهار داشت: همه ساله در این ایام برای تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب در مرقد امام حضور پیدا می‌کنیم. جامعه ورزش وظیفه خود می‌داند که در این مراسم حضور پیدا کند و خود را همراه با آرمان های امام راحل قرار دهد.

انوشیروانی درباره انتقاد برخی از وزنه برداران المپیکی از میزان حقوق در نظر گرفته شده برای آنها و اینکه آیا امکان افزایش حقوق برای آنها وجود دارد؟ بیان داشت: ما پیگیری کردیم و قول مساعد از کمیته ملی المپیک گرفتیم. البته این ماه ۳۰ میلیون تومان واریز شده. با اهمیتی که وزنه برداری دارد، باید یک مقدار با نگاه ویژه‌تر دیده شود. در کمیته ملی المپیک قول مساعد دادند که این موضوع پیگیری شود و ما نیز به وزنه برداران قول دادیم که مساله حقوق آنها برطرف شود. فقط موضوع این است که از آذر پارسال قول آن را دادند و باید حتما انجام شود که امیدوارم از طرف کمیته ملی المپیک این موضوع حل و فصل شود تا باعث کاهش روحیه وزنه برداران نشویم.

وی افزود: امیدوارم با تمهیداتی که دوستان در کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان خواهند داشت، به سمت المپیک با قدرت پیش برویم چرا که المپیک سختی را پیش رو داریم و رقبا واقعا قوی هستند. تمام تلاش کادر فنی، فدراسیون و وزنه برداران این است که بهترین شرایط را برای المپیک فراهم کنیم.

رئیس فدراسیون وزنه برداری  همچنین درباره جلسه‌ای که با دبیر رئیس فدراسیون کشتی داشت، گفت: جلسه درباره مشکل آب مجموعه و به ویژه ۵ سالن بود ما هم در حال بازسازی مجموعه خود هستیم و در حال بازسازی نما قرار داریم. مشکل آب جدی است و باید چاه‌هایی که آنجا هستند، لای‌روبی شوند و سطح آب را در ایامی که مشکل آب داریم، درست کنیم تا فدراسیون‌ها و آن مجموعه دچار مشکل نشوند. دبیر با جلسه‌ای که گذاشت و تدبیری که صورت گرفت، قرار است صورت‌جلسه شود و تمام فدراسیون‌ها با مشارکت هم در لای‌روبی چاه‌ها و رفع مشکل تاسیسات مجموعه مشارکت داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه