اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

باهدف اصلاح روش‌ها و عملکردها؛

ائمه جمعه برگزاری انتخابات اخیر استان تهران را آسیب شناسی کنند

ائمه جمعه برگزاری انتخابات اخیر استان تهران را آسیب شناسی کنند
استاندار تهران بر ضرورت تبیین دستاوردهای دولت برای انتخاب رئیس جمهور اصلح توسط مردم تاکید کرد و گفت: باهدف اصلاح روش‌ها و عملکردها، برگزاری انتخابات اخیر توسط ائمه جمعه آسیب شناسی شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست صمیمانه که با حضور ائمه جمعه و فرمانداران استان تهران برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج کوثر حضرت رسول الله و امیرالمومنین (ع) اظهار کرد: امیدوار هستیم که به یمن این روز مبارک و با اراده و فضل الهی، جامعه ایران اسلامی بیش از پیش به سمت وحدت، یگانگی و تحقق اهداف جمهوری اسلامی پیش برود.

استاندار تهران با اشاره به شرایط خاصی که در مسیر شهادت رئیس دولت خدمتگزار پیش آمده است، گفت: در این امر ناگوار و غیر منتظره، جامعه و کشور برای ادامه مسیر نیازمند وحدت در عمل و نظر است.

فخاری مهم‌ترین محور پیش روی کشور را برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دانست و افزود: برای این امر مهم که جز نیازمندی‌های حیاتی کشور می‌باشد، نیاز است که به یک وحدت رویه برسیم. وی رفع دغدغه مهم مقام معظم رهبری در خصوص انتخاب فرد اصلح، برگزاری انتخاباتی سالم و امن با مشارکت حداکثری مردم را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: باید زمینه‌های هم گرایی از طریق ظرفیت‌های موجود فراهم شود تا به نتایج مناسبی دست پیدا کنیم.

استاندار تهران با بیان اینکه شهید رئیسی تمام تلاشش را برای عزت آفرینی نظام به کار گرفته بود، گفت: ضروری است که دستاوردهای دولت سیزدهم در ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، دیپلماسی، آموزشی، درمانی و غیره توسط ائمه جمعه، فرمانداران و نهادهای فرهنگی تبیین شود و در این راستا فرمانداران مکلف هستند که سیاهه‌ای از این اقدامات و دستاوردها را تهیه و به ائمه جمعه ارائه کنند.

فخاری با اشاره به اینکه طی مدت کوتاهی دو نوبت انتخابات برگزار کردیم و هنوز آثار وضعی آن هویدا است که به انتخابات سوم رسیده ایم، گفت: از ائمه جمعه می‌خواهم برای اصلاح روش و عملکردها کمک کنند و وضعیت انتخابات اخیر را مورد آسیب شناسی دقیق قرار دهند.

وی در ادامه حفظ حرکت و پویایی دولت را بسیار مهم اعلام و اظهار کرد: باید به سمتی برویم که تحرکات دولت برای مردم تشریح شود تا به همین واسطه کسی را انتخاب کنند که این ویژگی‌ها را داشته باشد.

استاندار تهران با اشاره به اتخاذ روحیه انقلابی، داشتن تحرک و پویایی در روزهای باقی مانده از دولت، توسط مسؤولان، بر تشکیل جلسات و تجمعات مردمی تاکید کرد و افزود: ائمه جمعه از این موضوع غافل نشوند و فرمانداران نیز تداوم پاسخگویی و انجام اقدامات فوری و فوتی را به عنوان کار مضاعف در دستور کار قرار دهند.

فخاری تداوم در برپایی میز خدمت نماز جمعه را بسیار مهم دانست و گفت: مسؤولان از برپایی میز خدمت‌های تصنعی و سمبلیک بپرهیزند. وی به تشکیل قرارگاه عملیاتی جدید حول محور عید غدیر اشاره کرد و افزود: فرمانداران از دستگاه‌های متکفل کار فرهنگی و آگاه سازی مثل سازمان تبلیغات و ارشاد بخواهند حول محور انتخابات کارهای عملی انجام دهند و ائمه جمعه نیز از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده کنند.

استاندار تهران نقش ائمه جمعه را در گره گشایی‌های صورت گرفته حول سرکشی‌های انجام شده در دوشنبه‌های صنعتی استان را بسیار خطیر دانست و گفت: امید آفرینی در این حوزه باید تداوم داشته باشد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه