logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازیکنان تیم ملی والیبال چه گفتند؟

فراهانی: حریفان ایران کامل آمده‌اند/ خانزاده: برای بازی خوب مقابل آمریکا تلاش می‌کنیم

فراهانی: حریفان ایران کامل آمده‌اند/ خانزاده: برای بازی خوب مقابل آمریکا تلاش می‌کنیم
بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در آغاز هفته سوم رقابتهای لیگ ملتهای والیبال صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، تیم ملی ایران در هفته سوم لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ به مصاف تیم‌های آمریکا، هلند، فرانسه و آلمان خواهد رفت و در اولین دیدار خود چهارشنبه ۳۰ خرداد برابر آمریکا به میدان می‌ر‌ود.

ملی‌پوشان کشورمان در حاضر در فیلیپین میزبان هفته سوم به سر می‌برند و‌ دومین جلسه تمرینی خود را امروز (دوشنبه ۲۷ خرداد) برگزار کردند.

در پایان تمرین بازیکنان تیم ملی والیبال صحبت کردند. 

فراهانی مصلح‌آبادی: حریفان ایران کامل آمده‌اند

علیرضا  فراهانی مصلح‌آبادی مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران در مورد شرایط ملی‌پوشان پیش از شروع هفته سوم لیگ ملت‌ها، اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خوبی در فیلیپین داریم. کمپی در ژاپن داشتیم که چهار، پنج روز تمرین خوب انجام دادیم و‌ به محض رسیدن به فیلیپین هم تمریناتمان را شروع کردیم.

علیرضا  فراهانی مصلح‌آبادی در مورد بازی با آمریکا در شروع هفته سوم، بیان کرد: نکات آنالیزمان در مورد آمریکا را در تمرین امروز پیاده کردیم و امیدوارم بتوانیم طبق همان برنامه مقابل این تیم پیش برویم.

وی در مورد پیش بینی عملکرد ایران در هفته سوم لیگ ملت‌ها، گفت: حریفان ایران با تیم‌های کاملشان آمده‌اند و تیم‌های قدرتمندی هستند. تمام تلاشمان را می‌کنیم که نتیجه دلخواهی کسب کنیم.

خانزاده: برای بازی خوب مقابل آمریکا تلاش می‌کنیم

پوریا حسین‌خانزاده دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران در مورد شرایط تیم پیش از شروع هفته سوم لیگ ملت‌ها بیان کرد: تقریبا یک هفته در کمپ ژاپن بودیم و تمریناتمان را پشت سر گذاشتیم. تمرینات خوبی انجام دادیم. تازه به فیلیپین رسیده‌ایم و دو‌ جلسه تمرین در اینجا انجام داده‌ایم. خدا را شکر بچه‌ها شرایط خوبی دارند و تمام تلاشمان را می‌کنیم که هفته آخر را خوب تمام کنیم.

پوریا حسین‌خانزاده در مورد رویارویی با آمریکا در هفته سوم لیگ ملت‌ها، گفت: آمریکا یکی از تیم‌های خوب دنیاست و بازی برابر این تیم سخت است. تیم ایران هم دو هفته بد را پشت سر گذاشته است و در هفته سوم انگیزه‌مان تقریبا زیاد است که مقابل این تیم بازی کنیم. تیم خیلی قدری است اما تلاشمان را می‌کنیم که خوب بازی کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه