اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در همایش جامعه مبلغین جنوب کشور:

مشارکت در انتخابات، معیار اساسی برای تشخیص وابستگی مردم به یک نظام سیاسی است

مشارکت در انتخابات، معیار اساسی برای تشخیص وابستگی مردم به یک نظام سیاسی است
حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، در جمع پانصد نفری جامعه مبلغین جنوب کشور گفت: مشارکت در انتخابات یک معیار اساسی برای تشخیص وابستگی مردم به یک نظام سیاسی است، از این رو وظیفه مبلغین دعوت به مشارکت حداکثری با یک انتخاب آگاهانه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، امروز جمعه ۱ تیرماه ۱۴۰۳ در جمع پانصد نفری جامعه مبلغین جنوب کشور گفت: امروز نظام اسلامی در اوج اقتدار و عزت قرار دارد که باید مورد توجه نامزدهای محترم ریاست جمهوری اسلامی ايران قرار گیرد.  حمله مستقیم به دشمنان نظام، در عین الاسد با آمریکا، در عملیات وعده صادق با اسرائیل و با ضد انقلاب و داعش در نقاط مختلف، نشانه و گواه این اقتدار است.

وی با تاکید بر اینکه حفظ نظام اسلامی اوجب واجبات است، گفت: ملت بزرگ ما به کسانی که به چهره نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی در تبلیغات چنگ می‌زنند، رای نخواهند داد. به کسانی که ارزش های دینی و دستاوردهای انقلاب اسلامی را که ثمره خون شهدا است، ناديده می‌گیرند و زیر سوال می‌برند اقبالی نشان نخواهد داد.

مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در ادامه گفت: رسالت مبلغین دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی و صیانت از ارزش‌های دینی و فرهنگی  و انقلابی است. حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی با اشاره به خدمات شهید رئیسی گفت: ناديده گرفتن خدمات خالصانه شهید آیت الله رئیسی رضوان الله علیه در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی جفا به نظام و انقلاب است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت در انتخابات یک معیار اساسی برای تشخیص وابستگی مردم به یک نظام سیاسی است، از این رو وظیفه مبلغین دعوت به مشارکت حداکثری با یک انتخاب آگاهانه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه