logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:

مشکلات ایمنی کشور با هماهنگی دستگاه‌ها قابل حل است

مشکلات ایمنی کشور با هماهنگی دستگاه‌ها قابل حل است
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بیش از ۳۰ نهاد در مدیریت بحران نقش دارند که اگر هر یک وظایف خود را به درستی انجام دهند مشکلات ایمنی یک به یک رفع می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن نامی با حضور در دومین روز از ششمین همایش آتش نشانی و ایمنی شهری که در محل هتل المپیک برگزار شد، گفت: آتش یکی از عناصر مهم جهان هستی است که در همه سخنان اندیشمندان بارها تکرار شده است. عنصری که هم خوبی دارد و هم بدی. تصور کنید فردا اگر مردم تهران از خواب بیدار شوند و گاز نباشد دچار بحران می‌شوند. همچنین اگر ببینید خانه شان آتش گرفته نیز بحران است پس آتش هم بود و هم نبودش می‌تواند بحران ساز باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اصول مدیریت بحران گفت: پیشگیری یکی از عناصر مهم مدیریت بحران است. همچنین به‌جز پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی نیز از جمله عناصر در مدیریت بحران هستند.

نامی‌ گفت: در زمینه مدیریت بحران، علاوه بر سازمان ما، ۱۷ سازمان ۱۲ وزارتخانه و بسیاری از نهادها مانند سازمان آتش نشانی تهران نقش دارند. سازمان آتش‌نشانی تهران گرچه متعلق به شهر تهران است، اما در عمل سازمان ملی است که در تمام بحران‌های کشور به کمک افراد می‌آید و تنها در پایتخت خدمت نمی‌کند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: پیشگیری مهم ترین مبحث است که اگر در آن دقت نکنیم مشکلات بسیاری به وجود می‌آید. مناسب سازی ایمنی اماکن مسکونی، تجاری و صنعتی بسیار اهمیت داردکه سازمان های مرتبط باید در این زمینه اقدام‌کنند.

نامی‌ گفت: صنعتگرانی که به تولید نردبام های بلند پرداخته‌اند بسیار کار گرانقدری را آغاز کرده‌اند که باید سرعت کار خود را بالا برده و این کار را در کشور توسعه دهند.

به گفته وی آتش سوزی یکی از مخاطراتی است که زیاد در کشور ما رخ می‌دهد و تلفات نیز می‌گیرد که این مسئله اهمیت حریق و ایمنی و پیشگیری در این زمینه را نشان می‌دهد. امیدوارم مشکلات ایمنی کشور ما هرچه زودتر با هماهنگی دستگاه‌های مختلف رفع شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه