logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جلیلی:

وقتی برای جواب دادن به تهمت ها نداریم

 وقتی برای جواب دادن به تهمت ها نداریم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تهمت می زنند، تخریب می کنند ولی تا جایی که می‌توانید افق بلند را نگاه کنید. این چیزهای کوچک که خب بعضی ها هم متاثر می‌شوند و درخواست می کنند به آنها جواب داده شود؛ نه، ما وقت برای آنها نداریم. آنقدر کار داریم برای انجام دادن، اگر ما برویم آن کارهای بزرگ را انجام دهیم خود به خود خیلی از اینها کنار خواهد رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید جلیلی در جمع خانواده شهدا اظهار کرد: ما معتقدیم وقتی مردم انتخابی بکنند و رهبری تنفیذ کنند چه دولت رقیب ما باشد و چه رفیق، دیگر برای ما محترم است و باید کمک کنیم دولت پیش رود. کمک به دولت این است اگر کار خوبی می‌شود حتما کمک کنیم با قدرت پیش رود. اگر جایی هم نقص باشد، نمی‌شود ما بنشینیم بعدا مردم بفهمند اینجا ضعف بود، نقص بود و نباید انتخاب می کردند. اتفاقا ما چون دلسوز هستیم باید بیان کنیم اینجا ضعف هست و باید برطرف کنیم. راه‌حلش این است. این نیز کار یک نفر و دو نفر نیست کار همه است. اینجا شما عزیزان خانواده شهدا می توانید پیشگام باشید چون کسی نمی‌تواند شما را متهم به قدرت طلبی و ثروت خواهی کند؛ شما همه هستی‌تان و وجودتان را دادید.

وی ادامه داد: این عرصه، عرصه جنگ است؛ تهمت می زنند تخریب می کنند ولی تا جایی که می‌توانید افق بلند را نگاه کنید. این چیزهای کوچک که خب بعضی ها هم متاثر می‌شوند و درخواست می کنند به آنها جواب داده شود؛ نه، ما وقت برای آنها نداریم! آنقدر کار داریم برای انجام دادن؛ اگر ما برویم آن کارهای بزرگ را انجام دهیم خود به خود خیلی از اینها کنار خواهد رفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: شاید بعضی جاها هم وظیفه این باشد که در زمینه هایی روشنگری شود. اما اصل کار ما این است که سطح کارمان را بالا ببریم. انقلاب اسلامی حرف دارد. این همه حضرت امام و حضرت آقا روشنگری کردند و افق روشن را نشان می دهند. اینکه من عرض کردم مشغول حواشی نشویم که مثلا در فلان کانال این را گفتند، این تمام توان ما را می گیرد. ما حتی در انتخابات که شاید سخت ترین عرصه است سعی کردیم در مباحث در حد بضاعت مان از اخلاق و تقوا خارج نشویم و هدف اصلی را در نظر بگیریم. به اندازه کافی حرف برای گفتن هست که کشور را راه ببریم. این حرف امام ما و رهبر ما است و ما باید سربازی کنیم.

جلیلی ادامه داد: بنده بعد از انتخابات این توفیق را پیدا کردم خدمت رهبر انقلاب رسیدم. همه ما افتخارمان و آرزویمان این است که اگر کاری می کنیم رضایت ایشان را همراه داشته باشد چون ما اعتقاد داریم که رضایت رهبر انقلاب رضایت امام زمان(عج) است. ایشان فرمودند «من خیلی راضی هستم از این حرکتی که در این جهاد تبیین صورت گرفت.» خب این کار، کار شماها بود. نشان دادید این راه متوقف نشده و این راه ادامه دارد و کسانی آن را دنبال می کنند ولی هنوز به آن نقطه پایان نرسیده است. رهبرانقلاب در بحث مشارکت حداکثری فرمودند «یک دلیلی که مشارکت بیشتر شد همین حضور شما عزیزان بود که این فضا را ایجاد کرد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه