logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

کشف قابلمه‌های ۴ میلیاردی قاچاق در تهران

کشف قابلمه‌های ۴ میلیاردی قاچاق در تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۴۰۰۰ عدد لوازم آشپزخانه قاچاق از انباری در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به کشف انبار لوازم آشپزخانه در جنوب تهران شدند، رسیدگی به این پرونده درپی انجام اقدامات اطلاعاتی در دستورکار ماموران قرار گرفت و در جریان آن مشخص شد، مقادیری کالای قاچاق خارجی در انباری در خیابان  فدائیان اسلام  تخلیه و دپو شده است.

وی با بیان اینکه در تحقیقات تکمیلی نیز مشخص شد که کالای خارجی توسط خودروهای شوتی از شهرهای جنوبی به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به این مکان انتقال داده و دپو شده است، اظهارکرد: این افراد قصد داشتند تا لوازم آشپزخانه قاچاق را در بازار توزیع کنند.

افشاری با اشاره به هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوزهای مربوطه، گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با حضور در محل اقدام به بازرسی از آن کردند که در جریان آن مشخص شد، محل مذکور یک باب انبار کالای بازرگانی است اما کالاهای موجود در آن در سامانه انبارها ثبت نشده است. ماموران همچنین مشاهده کردند که مقادیر انبوهی کالاهای آشپزخانه از نوع انواع قابلمه به مارک DELTA در محل دپو شده که با انجام استعلامات گمرکی مشخص شد اسناد گمرکی مربوط به سال‌های گذشته است و ارتباطی با این اقلام ندارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه اقلام کشف شده فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی و در واقع قاچاق بود، اظهارکرد:‌ ماموران در جریان بازرسی انجام شده از محل این انبار تعداد ۴۸۶۰ عدد انواع قابلمه به مارک DELTA و ساخت کشور در سایزهای مختلف کشف شد. کارشناسان ارزش ریالی اقلام قاچاق کشف شده را بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برآورد و اعلام کردند.

وی از تشکیل پرونده قضایی در خصوص این پرونده خبر داد و گفت: در این خصوص یک نفر نیز دستگیر شده که به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه