اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

۵ راهبرد جدید وزارت جهاد کشاورزی

۵ راهبرد جدید وزارت جهاد کشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شرایط بخش کشاورزی در بدو ورود بنده راهی جز بازنگری نداشتیم و ۵ راهبرد جدید تعریف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در مراسم افتتاحیه بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته گفت: در بدو ورودم به وزارت جهاد کشاورزی با توجه به شرایط بخش کشاورزی با دغدغه‌های رهبری در حوزه معیشت و سفره مردم و رئیس جمهور شهید رو به رو بودم. راهی جز بازنگری در اولویت‌ها نداشتیم و اینکه در بخش‌های مختلف کشاورزی راهبردهای جدید تعریف شود تا از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: باید مسیر به گونه‌ای فراهم می‌شد تا موانع به حداقل برسد و تولید نفسی بکشد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ۵ راهبرد تعریف شده در این وزارتخانه، ادامه داد: نخستین راهبرد «حداکثر سازی تولید» بود. در این بخش باید از تمام ظرفیت‌ها برای واحدهای تولیدی استفاده شود. البته این حداکثر سازی باید با حفاظت از منابع پایه کشاورزی باشد دوم، «یکنواختی تولید» با هدف به حداقل رسیدن نوسانات در حوزه محصولات کشاورزی و به ویژه کالاهای اساسی است.

نیکبخت به سومین راهبرد اشاره کرد و گفت: «توازن بخشی در تولید» موضوع دیگر در حال پیگیری است. هدف استفاده از تمام طرفیت‌های مختلف بخش کشاورزی با توجه به منابعی موجود است؛ اینکه راندمان تولید افزایش یافته و متناسب با ظرفیت‌های موجود باشد.

وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم تصریح کرد: «تولید صادرات محور» و «کشاورزی دانش بنیان و افزایش بهره‌وری» دو راهبرد بعدی است. موانع باید از پیش پای تولیدکنندگان برداشته شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه