اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

کنعانی مقدم در گفتگو با دانا مطرح کرد:

فشار جریانات سهم خواه به رئیس جمهور منتخب/ پیشنهاد احزاب سیاسی برای معرفی کابینه چهاردهم

فشار جریانات سهم خواه به رئیس جمهور منتخب/ پیشنهاد احزاب سیاسی برای معرفی کابینه چهاردهم
کارشناس مسائل سیاسی گفت: متاسفانه برخی جناح های سیاسی سهم خواهی می کنند اما وقتی سهمشان محقق نمی شود مجلس و رئیس جمهور منتخب را تحت فشار قرار می دهند.

حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم از حقوق رئیس جمهور منتخب است، گفت: نباید گروه ها و جریاناتی که در دوران رقابت های انتخاباتی آقای پزشکیان را کمک کردند امروز به اسم سهم خواهی در معرفی کابینه او را تحت فشار قرار دهند.

وی با بیان اینکه به نظر می رسد در شرایط کنونی بهترین انتخاب برای آقای پزشکیان تشکیل دولت وحدت ملی کارآمد است، تصریح کرد: کسانی که در دولت مسئول خواهند شد باید وحدت ملی داشته باشند، تعارض منافع موجب اختلاف و تشتت آرا در هیئت دولت خواهد شد.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه دولت چهاردهم باید منادی وحدت باشد، عنوان کرد: رهبر انقلاب هم در دیدار اخیرشان با نمایندگان دور دوازهم تاکید کردند که از همکاری دولت و مجلس صدای واحد شنیده شود تا دشمنان طمع نکنند.

دولت آینده باید ملی باشد و محدود به قومیت خاصی نشود

کنعانی مقدم با اشاره به اینکه دولت آینده باید ملی باشد و محدود به قومیت خاصی نشود، ادامه داد: وقتی به کابینه چهاردهم نگاه می کنیم باید کلکسیونی از قومیت ها و سلایق سیاسی در آن به چشم بخورد نه اینکه محدود به یک قومیت یا قبیله  خاص شود.

دبیر کل حزب سبز ایران با اشاره به لزوم کارآمدی وزرای پیشنهادی دولت تاکید کرد: باید مسئولیت وزارتخانه ها به کسانی داده شود که کارآمدی دارند، اینکه وزرا سهم گروه یا جریانی باشد نمی تواند برای کشور گره گشایی کند.

وی ادامه داد: اینگونه نباشد که فردی وزیر شود و به جای آنکه مشکلات کشور را حل کند خودش برای کشور مشکل ساز شود و دولت و ملت را گرفتار حاشیه و هزینه های جبران ناپذیر کند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه به عنوان احزاب سیاسی پیشنهاد دادیم که یک کمیسیون مشترک بین مجلس و دولت تشکیل شود، گفت: افراد مد نظر رئیس جمهور برای وزارت، ابتدا به این کمیسیون معرفی شده و سوابق آنها بررسی شود تا از به وجود آمدن چالش و دعواهای سیاسی و رفت و برگشت ها به صحن جلوگیری شود و در نهایت گزینه مورد تایید این کارگروه در صحن علنی معرفی و رای اعتماد برای وی گرفته شود.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین با انتقاد از مواضع برخی رسانه های اصلاح طلب در انتقاد به پزشکیان برای تشکیل دولت وحدت ملی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی جناح های سیاسی سهم خواهی می کنند اما وقتی سهمشان محقق نمی شود مجلس و رئیس جمهور منتخب را تحت فشار قرار می دهند.

کنعانی مقدم گفت: غبارآلود کردن فضای کشور توسط رسانه ها مسئله همکاری سازنده بین دولت و مجلس را تحت شعاع قرار خواهد داد و در نهایت مردم بزرگترین متضرر خواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه