logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش اعلام کرد؛

تأمین امنیت زائران اربعین به وسیله پهپاد و بالگرد/ بازدید از پروژه احداث قرارگاه اربعین

تأمین امنیت زائران اربعین به وسیله پهپاد و بالگرد/ بازدید از پروژه احداث قرارگاه اربعین
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش گفت: تأمین امنیت کامل زائران اربعین با به‌روزترین پهپادها، بالگردها انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش در نشست هم اندیشی قرارگاه اربعین نزاجا (رهپویان ولایت) با اشاره به اقدامات نیروی زمینی ارتش در راستای انجام هرچه بهتر مراسم اربعین، گفت: از جمله محورها و اهداف مهم در مراسم گران‌قدری نظیر اربعین، اطمینان از تأمین امنیت کامل زائران به طور مداوم در مرزهای کشور است. حجم بالای زائران شرکت‌کننده در راهپیمایی اربعین، به تأمین آرامش خاطر و امنیت زمینی و هوایی زائران، به وسیله به‌روزترین پهپادها، بالگردها و پیشرفته‌ترین ادوات الکترونیکی هواپایه و زمین‌پایه نزاجا نیاز دارد.

وی با اعلام آمادگی در زمینه‌های بهداشت و درمان، اظهار کرد: بیمارستان‌های صحرایی، منطقه‌ای و نیز اورژانس‌های زمینی و هوایی نزاجا، آماده همکاری و خدمت‌رسانی هستند و همچنین در بخش خدمات، نیروی زمینی ارتش آماده تأمین و پشتیبانی از حماسه‌آفرینان شرکت‌کننده در همایش اربعین حسینی است.

وی با اشاره به آمادگی نزاجا برای میزبانی از زائرین اربعین، تصریح کرد: تمامی یگان‌های مستقر در نوار مرزی غرب کشور، آمادگی کامل برای پذیرش و خدمات‌رسانی به زائرین حسینی را دارند؛ چرا که نیروی زمینی با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت کارکنان پایور، وظیفه و نیز خانواده‌های نیروی زمینی، به ارائه خدمات و کمک‌رسانی در مسیرهای منتهی به کربلا مبادرت می‌ورزد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش گفت: لازم است با ارائه تصویری واقعی از معارف و حقایق دین مبین اسلام در راهپیمایی اربعین، از ظرفیت‌های تبلیغی و فرهنگی اربعین حسینی در راستای جلب و جذب هرچه بیشتر حق‌جویان در سراسر عالم استفاده کرد.

بازدید امیر خواجه امیری از مرزهای شلمچه و چذابه

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع از پروژه احداث قرارگاه اربعین حسینی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از مرز های شلمچه و چذابه بازدید کرد.

امیر دریادار خواجه امیری معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع از پروژه احداث قرارگاه اربعین حسینی این وزارت خانه در مرزهای شلمچه و چذابه بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت و تشکیل آنها را بررسی و به جهت آماده نمودن قرارگاه‌های مذکور پیگیری و هماهنگی‌های لازم را ابلاغ نمود تا برای ارائه خدمات زائرین محترم امام حسین (ع) آماده و به موقع بهره برداری شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه