logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازتاب مراسم تنفیذ مسعود پزشکیان در رسانه‌های جهان

بازتاب مراسم تنفیذ مسعود پزشکیان در رسانه‌های جهان
رسانه‌های جهان امروز یکشنبه اعطای حکم تنفیذ ریاست‌جمهوری مسعود پزشکیان توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی را پوشش دادند. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم تنفیذ حکم آقای دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهور منتخب از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، امروز یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳  در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی، رهبر معظم انقلاب اسلامی باید حکم رئیس‌جمهوری منتخب را تنفیذ کند. مراسم تحلیف و ادای سوگند در مجلس شورای اسلامی نیز روز سه شنبه با حضور مهمانان خارجی و داخلی برگزار خواهد شد.

در مراسم تنفیذ چهاردهم، ابتدا وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ارائه کرد. در ادامه، پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیس‌جمهور منتخب توسط آیت‌الله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و اعطای حکم ریاست‌جمهوری توسط رهبر انقلاب به آقای پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم مطالبی را در حضور رهبر انقلاب خطاب به حضار و مردم ایران بیان کرد و در پایان، رهبر انقلاب به ایراد سخن پرداختند.

بیش از ۲۵۰۰ نفر از مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در این مراسم حضور داشتند.

مسعود پزشکیان در دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در نیمه تیر ماه با  کسب  ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رأی در انتخابات پیروز شد.

 رسانه‌ها در سراسر جهان به اشکال مختلف مراسم تنفیذ مسعود پزشکیان را پوشش دادند.

شبکه تلویزیونی المیادین ضمن وشش مراسم تنفیذ به سخنان رهبر انقلاب پرداخت و در خبری در وب سایت خود نوشت: آیت الله خامنه‌ای در مراسم تنفیذ پزشکیان گفت که قدرت مقاومت در حال افزایش است و «اسرائیل» نتوانسته آن را بشکند.

المیادین در ادامه نوشت: مسعود پزشکیان با صدور حکمی از سوی رهبر انقلاب جمهوری اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای مبنی بر لازم‌الاجرا شدن نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، رسما به‌عنوان نهمین رئیس‌جمهور ایران فعالیت خود را آغاز کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه