logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کرسی‌های حسابی در مسابقات بین‌المللی والیبال/ یک زن ایرانی باز هم ناظر فنی مسابقات جهانی شد

کرسی‌های حسابی در مسابقات بین‌المللی والیبال/ یک زن ایرانی باز هم ناظر فنی مسابقات جهانی شد
مریم حسابی در سال 2024 در چهار تورنمنت بین‌المللی به عنوان ناظر و رئیس کمیته کنترل انتخاب شد که مسابقات قهرمانی زیر 17 سال دختر جهان مهمترین رویدادی است که این زن ایرانی مسلمان به عنوان نماینده فدراسیون جهانی والیبال در آن حضور خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رکورد فدراسیون والیبال در تصاحب تعداد و کیفیت کرسی‌های بین‌المللی در رویدادهای مختلف میان فدراسیون‌های ورزشی ایران همچنان ادامه دارد و هر روز بر تعداد و کیفیت آن‌ها افزوده خواهد شد.

دریافت کرسی‌های بین‌المللی توسط ایرانیان و حضور و مشارکت هرچه بیشتر در مسابقات آسیایی و جهانی موجب شده، بسیاری از کرسی‌ها و مسوولیت‌ها در رقابت‌های بین‌المللی به کارشناسان خبره والیبال کشورمان سپرده شود که در این میان مریم حسابی مشاور روابط بین‌الملل رئیس فدراسیون والیبال در سال 2024 در چهار رویداد بین المللی به عنوان رئیس کمیته کنترل یا ناظر فنی فدراسیون جهانی والیبال یا کنفدراسیون والیبال آسیا انتخاب و معرفی شده است. حضور یک زن ایرانی مسلمان در این سمت معمولا توجه رسانه‌ها و عوامل اجرایی را به خود جلب می‌کند.

حسابی از ابتدای امسال به عنوان رئیس کمیته مسابقات منظقه آسیای مرکزی انتخاب و معرفی شد و در مسابقات والیبال قهرمانی زیر 18 سال آسیای مرکزی در هر دو بخش پسران و دختران که در کشور ازبکستان برگزار شد، به عنوان رئیس کمیته کنترل و مسابقات ایفای نقش کرد. وی از چند روز آینده کار خود را در مسابقات والیبال لیگ ملت‌های زنان آسیای مرکزی در نپال آغاز کرد و این بار هم به عنوان رئیس کمیته فنی فعالیت می‌کند.

مسابقات والیبال قهرمانی زیر 17 سال دختر جهان در کشور پرو مهمترین رویدادی است که حسابی از سوی فدراسیون جهانی والیبال به عنوان ناظر فنی این رقابت ها انتخاب و معرفی شد. این رقابت‌ها از تاریخ 25 مرداد تا چهارم شهریور ماه در شهر لیما برگزار خواهد شد.

مشاور روابط بین‌الملل رئیس فدراسیون والیبال ایران به عنوان ناظر خبری مسابقات قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا 2024 در کشور ایران شهر یزد از تاریخ 15 تا 25 شهریور انتخاب و معرفی شده است و مسابقات چلنجر کاپ زنان کاوا و باشگاههای زنان کاوا دیگر رقابت‌های بین‌المللی است که وی در آن به عنوان رئیس کمیته کنترل از نیمه مهر ماه تا ابتدای آبان حضور خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه