logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تأکید بر دوری از اختلاف‌نظر در سال پایانی شورای شهر تهران

 تأکید بر دوری از اختلاف‌نظر در سال پایانی شورای شهر تهران
هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران بر دوری از اختلاف‌نظر در سال پایانی شورای شهر تهران تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد آخوندی  در خصوص انتصابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: پیش از شروع جلسه در گفت‌وگویی که با آقایان چمران و سروری داشتیم، مبنا را بر این قرار دادیم که همان ترکیب سابق هیئت رئیسه حفظ شود.

وی با بیان اینکه همدلی و همراهی نخستین پیامی است که برپایه آن چنین تصمیمی اتخاد شد، ادامه داد: همیشه در تمامی عرصه‌ها مخالفاتی و منتقدانی وجود دارند اما آنچه امروز در صحن علنی شورای شهر تهران رخ داد حاکی از آن است که اکثریت آرا با افرادی  است که خواهان همدلی هستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه همیشه عده‌ای هستند که با وحدت میان اعضا مشکل دارند، عنوان کرد: اما خوشبختانه انتصاب هیئت رئیسه با اکثریت آراء مانع از ایجاد شکاف بین اعضای شورای شهر شد.

این عضو شورا به ادامه فعالیت مدیریت شهری در یک‌سال باقیمانده اشاره کرد و افزود: در مدت زمان باقیمانده مدیریت شهری همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و همچون گذشته شهروندان می‌توانند از خدمات ارائه‌شده بهره‌مند شوند.

آخوندی ادامه داد: همواره و در طول 3 سال گذشته هدف شورا همدلی در راستای خدمت به مردم و شهروندان بوده است که این امر در تصمیمات امروز محقق شد و نمود بیرونی داشت.

وی راجع به ماهیت کار شورایی گفت: چنین فعالیت‌هایی همیشه مخالفان و موافقانی به‌همراه دارد اما باید بدانیم با اختلاف هیچ مشکلی حل نخواهد شد و شخصاً در تمامی جلسات و هم‌اندیشی‌ها به این موضوع تأکید ویژه داشته‌ام، چراکه معتقدم هرچقدر همکاری میان اعضای شورای شهر بیشتر و مداوم‌تر باشد خدمت به مردم با کیفیت و سرعت بیشتری محقق خواهد شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: به تمامی همکارانم توصیه می‌کنم در یک سال باقیمانده به‌دنبال کار و تلاش باشند و از اختلاف نظر پرهیز کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه