logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

باقری مخالف وزیر پیشنهادی کشور:

مؤمنی در حوزه‌های تخصصی و مورد نیاز وزارت کشور علم و تجربه کافی ندارد

مؤمنی در حوزه‌های تخصصی و مورد نیاز وزارت کشور علم و تجربه کافی ندارد
نماینده مردم بناب در مجلس گفت: مؤمنی در حوزه‌های تخصصی و مورد نیاز وزارت کشور علم و تجربه کافی ندارد و ما نباید فردی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کنیم که شناختی از مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد باقری در جلسه علنی عصر امروز (سه شنبه ۳۰ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با صلاحیت اسکندر مؤمنی، وزیر پیشنهادی کشور گفت: سردار مؤمنی نظامی است، این در حالی است که امام (ره) و مقام معظم رهبری با صراحت دخالت نیروهای نظامی و انتظامی را در سیاست نهی کرده‌اند.

وی گفت: در این شرایط و زمانی که فردی را از نیروی انتظامی به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی می‌کنید آیا این کار برخلاف منویات امام (ره) و مقام معظم رهبری نیست؟ رئیس جمهور باید به طور شفاف توضیح دهد که به چه علت مؤمنی را به عنوان وزیر کشور به معرفی کرد.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس جمهور در زمان انتخابات گفته بود که افراد را بر اساس تخصص انتخاب می‌کند و سوال من از وی آن است که آیا مؤمنی در مسائل سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی تخصص لازم را دارد؟

باقری بیان کرد: مؤمنی در حوزه‌های تخصصی و مورد نیاز وزارت کشور علم و تجربه کافی ندارد و ما نباید فردی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کنیم که شناختی از مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ندارد.

وی ادامه داد: سوال بنده آن است که آیا نمی‌شد یکی از استانداران یا معاونان استاندار، تصدی وزارت کشور را برعهده گیرد؟ آیا در بین اساتید دانشگاه فردی پیدا نشد تا به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی شود؟ ما باید به مردم و کارکنان وزارت کشور بابت رأی خود پاسخ دهیم.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم با امید در انتخابات شرکت کردند و اگر پزشکیان نبود آیا این همه جمعیت در انتخابات شرکت می‌کردند؟ ما باید دقت کنیم چرا که بعد از ۴ سال باز هم انتخابات ریاست جمهوری داریم و لازم است که مردم پای صندوق‌های رأی بیایند. با این نحوه ارائه کابینه مردم واقعاً ناراحت هستند.

باقری با اشاره به سوابق مؤمنی گفت: مؤمنی سمت‌های مختلفی داشته و چه اقدام خاصی داشته است؟ امروز وضعیت کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر چگونه است؟ وضعیت ترافیک شهری و شرایط پلیس راهور به چه صورت است؟ آیا وضعیت سه سال گذشته وزارت کشور برای نمایندگان مجلس قابل قبول بود؟ نمایندگان باید در انتخاب خود دقت کنند تا یک بار دیگر کلاه به سرشان نرود.

وی با بیان اینکه جبهه مشارکت یکی از خطرناک‌ترین گروه‌ها در کشور است که واقعاً موجب دردسر برای کشور شده است گفت: ما باید مراقب جریان‌های انحرافی باشیم و اجازه ندهیم که جریان‌های انحرافی در مجلس و انتخاب اعضای کابینه نفوذ کنند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جریان انحرافی در کشور از جبهه مشارکت هم خطرناک‌تر هستند. هر دو لبه دو قیچی برای کشور هستند. ما باید دقت کنیم تا جریان انحرافی بیشتر از این به کشور ضربه نزند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه