اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

باد و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

باد و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از افزایش دمای شهر اهواز و عبور آن از ۵۰ درجه طی فردا (۶ شهریور) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۵ شهریور) در استان‌های مازندران و گلستان بارش پراکنده و بعد از ظهر در خراسان شمالی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: در اغلب نقاط کشور جوی آرام حاکم است و روزهای سه شنبه تا جمعه (۶ تا ۹ شهریور) در ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز افزایش ابر، بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد دور از انتظار نیست.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: طی پنج روز آینده برای ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان غرب و ارتفاعات هرمزگان، جنوب فارس شمال و شرق بوشهر در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار و رعد و برق پراکنده گاهی وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

او همچنین اظهارکرد: طی پنج روز آینده در مناطقی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا رخ می‌دهد.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۶ شهریور) صاف، از بعد از ظهر افزایش باد و گاهی وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۸ و ۳۹ درجه سانتیگراد و پس فردا (۷ شهریور) کمی ابری، از بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۲۷ و ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: فردا اردبیل با کمینه دمای ۱۲ درجه و پس فردا اردبیل و شهرکرد با ۱۳ درجه سانتیگراد، خنک‌ ترین و اهواز طی فردا و پس فردا با بیشینه ۵۱ و ۵۰ درجه گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه