logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

گندم کار نمونه کشور مطرح کرد:

تولید 20 میلیون تن گندم در صورت افزایش نرخ تضمینی

تولید 20 میلیون تن گندم در صورت افزایش نرخ تضمینی
پژوهشگر و گندم‌کار نمونه کشور گفت: درصورتی که نرخ خرید تضمینی گندم به 2 هزار تومان برسد می‌توانیم ظرف 3 سال حدود 20 میلیون تن گندم تولید کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی، محمود شاهسواری، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، پژوهشگر و محقق برتر کشور است که تاکنون موفق به ارائه 250 مقاله، تألیف چند کتاب و نگارش حدود 90 مقاله آی.اس.آی در بخش کشاورزی بوده و جزو گندم‌کاران نمونه کشور محسوب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,

 

,

وی در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص فعالیت‌های خود گفت: ما تلاش کرده‌ایم عملکرد محصولات کشاورزی به ویژه ریزمغذی‌ها را از لحاظ کیفی و میزان بازدهی، با توجه به علم روز در زمینه کاشت، داشت و برداشت بررسی کنیم.

,

 

,

این پژوهشگر برتر کشور که موفق به تولید 12 تن گندم و بازدهی در یک هکتار زمین زیر کشت بوده است، راهکار علمی خود را در زمینه «خودکفایی در بخش گندم» اینگونه بیان کرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد در صورتی که خرید تضمینی گندم را به حدود 2 هزار تومان برسانیم با یک برنامه کوتاه مدت ظرف مدت 3 سال می‌توانیم حدود 20 میلیون گندم تولید کرده و 5 میلیون تن نیز صادرات گندم داشته باشیم.

,

 

,

این گندم کار نمونه کشور با بیان اینکه هزینه‌های معقول و غیر معقول خرید تضمینی گندم بیش از 1300 تومان است، از مسئولان خواست این هزینه‌ها را به نرخ واقعی آن برسانند؛ همچنین پیشنهاد داد از کشاورزان یارانه نگیرند و آنان را از لحاظ مادی تشویق و ترغیب کنند.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه