logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

سخنگوی مرکز مبادله خبر داد:

۳۴۵ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد/ حراج بعدی ۱۱ شهریور

۳۴۵ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد/ حراج بعدی ۱۱ شهریور
سخنگوی مرکز مبادله از فروش ۳۴۵ کیلوگرم شمش طلا در حراج امروز این مرکز خبرداد و گفت: جلسه بعدی حراج شمش طلا، روز یکشنبه ۱۱ شهریور ماه برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر بالسینی  با اشاره به جلسه برگزاری حراج شمش طلا در این مرکز گفت: امروز سه شنبه ششم شهریور ماه،  چهل و ششمین جلسه حراج شمش طلای در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد که از تعداد ۳۷۰ کیلوگرم (قطعه) شمش طلای استاندارد عرضه شده در این حراج در مجموع و در دو تالار عمده و خرد معاملات شمش تعداد ۳۴۵ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار و با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان به ازای هر شمش خریداری و معامله شد.

وی افزود: بر این اساس، تا امروز و در مجموع طی چهل و شش جلسه حراج شمش طلا در این مرکز، ۸ هزار و ۸۴۹ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران از سوی متقاضیان، خریداری شده است.

جلسه بعدی حراج ۱۱ شهریور برگزار می‌شود

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه به تعطیلی رسمی در روزهای دوشنبه و چهارشنبه هفته آینده (رحلت رسول اکرم و شهادت امام رضا علیه السلام) و موضوع برگزاری جلسات حراج شمش طلا اشاره کرد و گفت: با توجه به تطعیلی رسمی در روزهای ۱۲ و ۱۴ شهریورماه و تعطیلی شبکه بانکی کشور در روزهای تعطیلات رسمی، برای تسهیل در فرایند رفع تعهد ارزی صادرکنندگان وارد کننده شمش، جلسه چهل و هفتم حراج شمش طلا در روز یک شنبه مورخ ۱۱ شهریور ماه برگزار می‌شود و خریداران و متقاضیان شمش طلا با توجه به تعطیلی روز بعد از حراج، تا روز سه شنبه ۱۳ شهریور ماه، فرصت تسویه حساب شمش خریداری شده را دارا هستند و از آنجا که روز چهارشنبه نیز تعطیل است، مرکز مبادله در روز پنج شنبه مورخ ۱۵ شهریور ماه، واریز وجه به حساب فروشندگان عرضه کننده شمش را انجام می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه