اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تورم دومین اقتصاد جهان صعود کرد

تورم دومین اقتصاد جهان صعود کرد
آمارهای رسمی منتشرشده نشان داد که تورم چین از ۰.۵ درصد به ۰.۶ درصد صعود کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اداره ملی آمار چین در گزارش خود اعلام کرد نرخ تورم سالانه چین در ماه آگوست کمی کمتر از حد انتظار بود و به ۰.۶ درصد رسید که نسبت به رقم ۰.۵ درصدی ثبت شده در ماه جولای افزایش یافته است.

به صورت ماهانه، قیمت مصرف‌کننده ۰.۴ درصد افزایش یافت، در حالی که در ماه جولای ۰.۵ درصد صعود کرده بود.

سرعت افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده چین در ماه آگوست به دلیل افزایش هزینه‌های مواد غذایی ناشی از اختلالات جوی به سریع‌ترین سرعت در نیم سال اخیر رسید و کاهش قیمت‌های تولیدکننده بدتر شد درحالی که پکن به تلاش‌های خود برای تقویت مجدد تقاضای داخلی ادامه داد.

فشار بر دومین اقتصاد بزرگ جهان برای اعمال سیاست‌های بیشتر در بحبوحه رکود طولانی‌مدت مسکن، بیکاری مداوم، مشکلات بدهی و افزایش تنش‌های تجاری افزایش یافته است.

آب و هوای شدید تابستان امسال، از سیل‌های مرگبار گرفته تا گرمای سوزان، قیمت محصولات کشاورزی را بالا برد و به تورم صعودی کمک کرده است.

قیمت مواد غذایی در ماه آگوست  ۲.۸ درصد نسبت به سال قبل جهش کرد، در حالی که تورم غیرخوراکی ۰.۲ درصد بود که از ۰.۷ درصد در جولای کاهش یافت.

تورم اصلی، بدون احتساب قیمت‌های بی‌ثبات مواد غذایی و سوخت، ۰.۳ درصد در ماه آگوست بود که نسبت به ۰.۴ درصد در ماه جولای کاهش را تجربه کرد.

تزلزل فعالیت‌های اقتصادی، کارگزاران جهانی را بر آن داشته است تا پیش‌بینی‌های خود برای رشد چین در سال ۲۰۲۴ را به زیر هدف رسمی حدود پنج درصد کاهش دهند.

بیزنس نوشت، علاوه بر این، شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) نسبت به سال قبل ۱.۸ درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده افت بیش از حد انتظار و کاهش ۰.۸ درصدی ثبت شده در ماه جولای است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه