اخبار داغ
  1. آمدم تا از نزدیک حادثه بندر شهید رجایی را بررسی کنیم
  2. تجاوز جنایتکاران از زیاده طلبی است که دارند
  3. حذف یارانه؛ پرسش‌هایی که بدون پاسخ مانده/ پیش از حذف یارانه، دهک‌بندی را اصلاح کنید
  4. تحلیل آخرین وضعیت شاخص‌های تورم در گزارش فروردین مرکز آمار
  5. سکوت سکاندار فرهنگی دولت در برابر حواشی یک جشنواره/ در ماجرای بوشهر باید یقه چه کسی را گرفت؟
  6. وزیر ارشاد نباید از جشنواره ای که توانایی کنترل حواشی آن را ندارد حمایت کند
  7. ملت ایران مذاکره در سایه تهدید را نمی پذیرد/ مذاکره کنندگان کشورمان به دنبال توافقی به نفع ملت هستند
  8. ترامپ و موقعیت استراتژیک مذاکره با ایران!/ چرا گفتگوهای ایران و آمریکا برای ایالات متحده اهمیت دارد؟
  9. مجلس گزارشی دقیقی درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم می‌دهد
  10. دستور عارف برای پیگیری علت انفجار در بندر شهید رجایی
  11. لحظه به لحظه| آماده باش ۸ استان؛ ارسال خون به هرمزگان؛ شمار فوتی‌ها اعلام شد
  12. تلاش تل‌آویو برای تخریب گفت‌وگوهای ایران و آمریکا
  13. تنها راه حل بحران بانک آینده توقف این بانک است
  14. بی احترامی به عقیده برادران اهل تسنن در صداوسیما غیرقابل چشم پوشی است
  15. مجوز فستیوال بوشهر را هر کسی صادر کرده باید درباره حواشی آن پاسخگو باشد/ این اقدامات به فرهنگ ایرانی آسیب می زند
  16. آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط
  17. ایران اکسپو باید دستاوردهای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کشور را به همراه داشته باشد
  18. ابزار «جستجوی عمیق» چت‌جی‌پی‌تی در دسترس همگان قرار می‌گیرد
  19. درآمد جریمه‌های رانندگی صرف چه می‌شود؟
  20. بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دما در راه است

 بیگلری در گفتگو با دانا:

حل مشکل سرمایه در گردش و ثبت سفارش تولید باید از واجبات دولت باشد

حل مشکل سرمایه در گردش و ثبت سفارش تولید باید از واجبات دولت باشد
عضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به چالش‌ها و راهکارهای رونق تولید گفت: حل مشکل سرمایه در گردش و ثبت سفارش تولید باید از واجبات دولت باشد.

محسن بیگلری دبیر کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص راهکارها و چالش‌های رسیدن به رونق تولید اظهار کرد: امسال چندمین سالی است که مقام معظم رهبری نام سال را در راستای اقتصاد و تولید انتخاب کرده‌اند که این نشان از توجه ویژه مقام معظم رهبری به تولید دارد.

همه مسئولان برای باید برای رسیدن به رونق تولید برنامه داشته باشند

 وی ادامه داد: این نام‌گذاری برمی گردد به این موضوع هر قدر تولید در کشور افزایش یابد تحریم‌ها کم اثر تر شده و نیاز کشور به خارج از مرزها نیز کاسته می‌شود؛ لذا هر مسئولی در هر کجای کشور که بتواند برای رسیدن این شعار قدمی بردارد باید در راستای رسیدن به این هدف و شعار سال تلاش نماید و با تمام قدرت کشور به طرف خودکفایی پیش رود.

 وی در خصوص چالش‌های تولید گفت: امروز یکی از مشکل‌های تولید کنندگان موضوع ثبت سفارش کالاهای وارداتی مورد نیاز و سرمایه در گردش برای دستیابی به اهداف خود است.

بانک ها باید درصد بیشتری از تسهیلات را به سرمایه در گردش اختصاص دهند

 بیگلری افزود: بانک‌ها باید درصد بیشتری از سرمایه در گردش و امانت مردم را که نزد آنها است در اختیار تولید کشور قرار دهند و وام‌های سرمایه در گردش بیشتری را به تولید کنندگان واقعی تخصیص دهند.

 وی در زمینه حل مشکل ثبت سفارش توضیح داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید کمک کند تا تولید کنندگان در این مسیر مشکلات را پشت سر گذارند که این موضوع هم از طرف نمایندگان مردم در مجلس در حال پیگیری است و هم از دولت درخواست شده تا راهکارهایی برای افزایش سرعت و ترخیص کالاهای مورد نیاز دیده شود.

 این نماینده مجلس در پایان گفت: ما هم در مجلس شورای اسلامی در عمل به وظایف نظارتی خود به دنبال تحقق شعار سال هستیم و از دولت و وزارت صمت نیز می‌خواهیم تا در راستای تحقق شعار اقتصادی سال تلاش مضاعف داشته باشند.

رونق تولید از دیدگاه دبیر کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی
 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه