logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دریادار شهرام ایرانی: مادران مانوس با قرآن، تربیت کننده نسل آینده انقلاب اسلامی هستند

دریادار شهرام ایرانی: مادران مانوس با قرآن، تربیت کننده نسل آینده انقلاب اسلامی هستند
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تأکیدات فرمانده معظم کل قوا به انس با قرآن کریم، گفت: مادران مانوس با قرآن تربیت کننده نسل آینده انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر دریادار شهرام ایرانی صبح جمعه با حضور در مرکز قرآنی ثقلین منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش با دختران شرکت کننده در طرح قرآنی حفظ تابستانی رحله دیدار کرد و از نفرات برتر این طرح تجلیل به عمل آورد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در این جمع با اشاره به آثار و برکات انس با قرآن کریم، اظهار کرد: قرآن کتاب نیکی‌ها و خوبی‌ها است و راه و روش خوب زیستن در آن نهفته است از این رو کسانی که می‌خواهند به توفیقات بزرگ دست پیدا کنند باید ارتباط خود با قرآن را تقویت کنند.

وی قرآن را کتابی انسان‌ساز دانست و گفت: مردان بزرگ از دامان مادران بزرگ شکوفا شده و به اوج می‌رسند لذا شما مادران و خانواده‌های قرآنی، تربیت کننده نسل جدید آینده ساز انقلاب اسلامی هستید و از این بابت باید تلاش کنید تا هیچ‌گاه ارتباط‌تان با قرآن کمرنگ نشود.

امیر دریادار شهرام ایرانی تشویق مردم و به ویژه جوانان به انس با قرآن را از تأکیدات مستمر فرمانده معظم کل قوا دانست و گفت: در شرف‌یابی که با فرماندهان نیروی دریایی ارتش در ٧ آذر ماه سال گذشته محضر مقام عظمای ولایت داشتیم، معظم له با تأکید به اهمیت جایگاه خانواده و انس جوانان با قرآن، فرمودند: اینکه بچه‌ها و جوان‌ها با قرآن مأنوس بشوند و قرآن را حفظ کنند یا ترجمه قرآن را بدانند بسیار با ارزش است.

وی افزود: فرمانده معظم کل قوا از اجرای طرح حفظ قرآن کریم در نیروی دریایی ارتش بسیار ابراز رضایت داشتند و این مهم را کاری با ارزش ارزیابی کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه