logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

منطقه هنوز در آتش است، اما اثری از التهاب در بازار دارایی‌ها نیست

منطقه هنوز در آتش است، اما اثری از التهاب در بازار دارایی‌ها نیست
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ما در یک سال و نیم گذشته در شرایطی شاهد کاهش شیب تند افزایش قیمت ارز در کشور بودیم که بزرگترین اتفاقات امنیتی در سطح منطقه و کشور ما رخ داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگویی با بیان اینکه ما در یک و نیم سال گذشته شاهد کاهش شیب تند افزایش قیمت ارز در کشور بودیم، اظهار کرد: این موفقیت در سایه مدیریت قوی و هوشمندانه بانک مرکزی و کنترل بازار ارز و ایجاد شفافیت در خرید و فروش ارز و حذف بازارهای غیر رسمی و فرعی محقق شده است.

وی افزود: نکته مهم اینجاست که این کاهش شیب تند افزایش قیمت ارز در کشور همزمان با بزرگترین اتفاقات امنیتی در سطح منطقه و کشور محقق شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: عملیات طوفان‌الاقصی یکی از مهم‌ترین عملیات‌ها بود که در ۷۵ سال گذشته بی‌نظیر بود و اتفاقات امنیتی یمن سوریه و غیره نیز در ادامه رخ داد؛ اما کمترین تاثیر را بر بازار ارز ما داشت.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: این به معنای آن نیست که ما در یک و نیم سال گذشته افزایش قیمت ارز در کشور را نداشته‌ایم بلکه جلوی شیب تند و شتابان آن در این یک و نیم سال گرفته شده است و نوسانات ارزی بعد از مدت کوتاهی دوباره به کانال قبلی بازمی‌گشت.

وی ادامه داد: نوسانات یکسال اخیر با مدیریت بانک مرکزی کنترل شده است، منطقه در ماه‌های اخیر در آتش بوده، اما دیگر مثل گذشته، اثر این آتش در اقتصاد ایران دیده نمی‌شود.

به گفته یوسفی، این اتفاقات مثبت ثمره مدیریت موفق و کارشناسی دقیق بانک مرکزی در یک و نیم سال گذشته بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه