logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ریزش دلار، طلای جهانی را بالا برد

ریزش دلار، طلای جهانی را بالا برد
قیمت طلا امروز چهارشنبه (۲۵ سپتامبر) نزدیک به بالاترین حد رکورد ثابت بود، زیرا کاهش دلار آمریکا و تشدید درگیری در خاورمیانه جذابیت پناهگاه امن را افزایش داد، در حالی که سرمایه‌گذاران خود را برای سیگنال‌های جدید در مسیر نرخ بهره آمریکا آماده کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هر اونس طلا  ۲۶۵۸ دلار و هفت سنت بود. شمش در روز سه شنبه به رکورد ۲۶۶۴ دلار و ۲۵ سنت رسید. قیمت طلای آمریکا با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۶۸۲ دلار و ۶۰ سنت رسید.

دلار آمریکا ۰.۲ درصد کاهش یافت که باعث شد شمش با قیمت دلار برای سایر دارندگان ارز ارزان‌تر شود.

داده‌ها نشان داد که اعتماد مصرف‌کننده ایالات متحده در ماه سپتامبر بیشترین کاهش در سه سال اخیر به دلیل نگرانی‌های فزاینده در مورد بازار کار را داشته است، اگر چه خانواده‌های بیشتری قصد خرید خانه در ۶ ماه آینده را داشتند.

داده‌ها این امید را ایجاد کرد که فدرال رزرو ایالات‌متحده می‌تواند یک کاهش دیگر نرخ بهره را در نشست سیاست گذاری ماه نوامبر خود انجام دهد.

بر اساس گزارش CME FedWatch، در حال حاضر، معامله‌گران فدرال رزرو تا پایان سال جاری ۷۵ واحد در کاهش نرخ قیمت‌گذاری کرده‌اند. شمش با بازده صفر تمایل به سرمایه گذاری ترجیحی در محیطی با نرخ بهره پایین و در زمان آشفتگی ژئوپلیتیکی دارد.

طبق گزارش رویترز، میشل بومن، رئیس فدرال رزرو گفت که معیارهای کلیدی تورم بالاتر از هدف ۲ درصدی بانک مرکزی آمریکا باقی می‌ماند و فدرال رزرو به کاهش نرخ‌های بهره ادامه می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره در ۳۲.۱۱ دلار در هر اونس ثابت بود، پلاتین با ۰.۴ درصد افزایش به ۹۸۹.۶ دلار رسید و پالادیوم ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۰۵۴ دلار و ۷۵ سنت رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه