اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سابق وزارت بهداشت بهداشت مطرح کرد

نظام مراقبت‌های اولیه از افتخارات شبکه بهداشت کشور/نقش وزارت بهداشت در جوانی جمعیت

نظام مراقبت‌های اولیه از افتخارات شبکه بهداشت کشور/نقش وزارت بهداشت در جوانی جمعیت
معاون بهداشت سابق وزارت بهداشت نظام مراقبت‌های اولیه را جزو افتخارات شبکه بهداشت کشور خواند و بر لزوم توجه به پرداختی‌های فعالان حوزه بهداشت تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین فرشیدی در آیین معارفه معاون بهداشت وزارت بهداشت که امروز، سه‌شنبه، ۱۰ مهر ماه برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۳۷ سال از زمان ایجاد شبکه بهداشتی می‌گذرد و حوزه سلامت جزو موارد موفق جمهوری اسلامی ایران است. برخی منتقدان نسبت به اقدامات انجام‌شده انتقاداتی وارد می‌کنند و انتقادهای وارده قابل‌احترام است، اما باید گفت که بخش بهداشت حوزه سلامت به اقدامات فراوانی دست‌ زده است‌.

وی با بیان اینکه «سلامت» همواره در زندگی انسان‌ها نقش‌ دارد، گفت: به منظور بررسی وضعیت «تب دنگی» به منطقه «پیرکوه» سفر کردیم و به بررسی وضعیت مالاریا نیز پرداختیم و در آن منطقه با یک بیمار مبتلا به مالاریا نیز مواجه شدیم.

معاون سابق وزارت بهداشت بهداشت با بیان اینکه خانه‌های بهداشت و تیم‌های سیار بهداشتی باید در تمام مناطق کشور مستقر باشند، گفت: نظام مراقبت‌های اولیه جزو افتخارات شبکه بهداشتی کشور است. بدون شبکه بهداشتی نمی‌توانستیم به دستاوردهای کنونی دست‌ یافت.

فرشیدی با بیان اینکه نیروی‌انسانی در حوزه بهداشت بسیار حائز اهمیت است، گفت: نیروی انسانی که این روزها در شبکه بهداشتی کشور به ارائه خدمت‌ می‌پردازند و نقش مهمی در حوزه سلامت ایفا می‌کنند. به طور قطع، نیروی انسانی این روزهای حوزه سلامت در گذشته تغییر کرده، به نحوی که بهورزانی با مدرک کارشناسی‌ارشد در شبکه بهداشتی کشور حضور دارند. این در حالی است که برخی بهورزان در گذشته از سواد آکادمیک برخوردار نبودند.

وی با بیان اینکه ایجاد پزشکی خانواده جزو برنامه‌های موفق وزارت بهداشت است، گفت: براساس توافق با سازمان برنامه و بودجه، برای هر ۲۵۰۰ نفر جمعیت، یک مراقب سلامت در نظر گرفتیم؛ در حالی که بر این باور بودیم که برای هر ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر باید یک مراقبت بهداشت وجود داشته‌ باشد.

فرشیدی با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت گفت: توجه به مسائلی مانند دیابت و پرفشاری خون بسیار اهمیت دارد و با اجرای پویش ملی سلامت به این نتیجه رسیدیم که حدود ۸۰۰ هزار نفر به پرفشاری خون و حدود ۳۰۰هزار نفر به دیابت مبتلا هستند. خدمات حوزه بهداشت باید به نحوی باشد که به صورت مناسب و با حداقل پرداخت از جیب مردم ارائه‌ شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت به خوبی عمل کرده است، اظهار کرد: اگرچه وزارت بهداشت در حوزه جواتی جمعیت نقش‌آفرینی کرده اما نقش معاونت بهداشتی نسبت به سایر حوزه‌ها بیشتر است. به طور قطع، فعالیت‌ها و موفقیت‌های وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت ادامه‌ دارد.

فرشیدی با اشاره به اجرای واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» نیز توضیح‌ داد: واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» را آغاز کرده‌ایم؛ این در حالی است که واکسیناسیون این واکسن‌ها به دلیل مسائل مالی اجرا نمی‌شد. برنامه تزریق واکسن پنوموکوک به صورت کشوری اجرا می‌شود و واکسن روتاویروس را نیز وارد برنامه واکسیناسیون ملی می‌کنیم.

معاون سابق وزارت بهداشت بهداشت در پایان گفت: دریافتی افرادی که در حوزه بهداشت فعالیت می‌کنند، نسبت به سایر گروه‌های دیگر که در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، کمتر است. اگرچه دریافتی فعالان حوزه بهداشت کم است اما فقط مسائل مربوط به پرستاران مطرح‌ می‌شود. من از وزیر بهداشت می‌خواهم به دریافتی خدمتگزاران حوزه بهداشت هم توجه‌ شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه