اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روایت نخست‌وزیر روسیه از رایزنی با پزشکیان درباره پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا

روایت نخست‌وزیر روسیه از رایزنی با پزشکیان درباره پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا
نخست وزیر روسیه پس از دیدارهای اخیر خود با سران ایران، از جمله رئیس‌جمهور این کشور اعلام کرد که درباره عضویت تهران در اتحادیه اوراسیا به‌عنوان عضو ناظر رایزنی کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «میخائیل میشوستین»، نخست‌وزیر روسیه گزارش داد که در جریان گفت‌وگوهای خود با سران ایران، از جمله «مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهور ایران درباره الحاق این کشور به اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) و اجرای پروژه‌های دوجانبه ایران و روسیه به تفصیل گفتگو کرده است.

وی به خبرگزاری روسی «تاس» گفت: «ما به طور کامل توسعه روابط دوجانبه را مورد بحث قرار دادیم و توافق کردیم که همکاری‌های روسیه و ایران در همه زمینه‌ها را تعمیق دهیم. توجه ویژه‌ای به اجرای پروژه‌های مشترک در زمینه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل، فناوری پیشرفته، اقتصاد دیجیتال داشتیم و در حد کافی بحث کردیم.

وی افزود: «درباره موضوع پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا به عنوان یک کشور ناظر نیز رایزنی‌های مفصلی صورت گرفت.»

میشوستین همچنین ابراز امیدواری کرد که توافقنامه تجارت آزاد بین اوراسیا و ایران در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد و در پی این موافقتنامه، شرایط کار صادرکنندگان روسی در بازار ایران به میزان قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

مذاکرات نخست وزیر روسیه و رئیس جمهور ایران در ۳۰ سپتامبر انجام شد و پس از آن میشوستین بلافاصله برای شرکت در مجمع اقتصادی اوراسیا به ارمنستان رفت.

در طول این دیدار،  مسعود پزشکیان عصر  دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳ تبادل هیئت‌های دیپلماتیک میان ایران و روسیه را موجب توسعه تعاملات و ارتباطات دو کشور و همچنین تقویت همکاری‌ها در راستای تسریع در اجرای توافقات عنوان کرد و افزود: معتقدیم اگر پروژه‌های مهم مشترک ایران و روسیه به مرحله اجرا برسند ظرفیت‌های بزرگی در زمینه مقابله با تحریم‌های ظالمانه برای دو کشور ایجاد خواهند کرد.

وی در ادامه توافق برای تبدیل ایران به هاب ترانزیتی و هاب گازی منطقه را نمونه‌ای عالی از همکاری مشترک میان ایران و روسیه در جهت تأمین منافع دو کشور و در جهت ایجاد توسعه پایدار، رشد همگرایی و جهش اقتصادی در منطقه دانست و بر ضرورت اهتمام مسئولان عالی دو طرف برای اجرای این طرح‌ها تأکید کرد.

پزشکیان همچنین همکاری‌های منطقه‌ای بر بستر سازمان‌های بین‌المللی از جمله بریکس و شانگهای را موجب قدرت‌افزایی کشورهای مستقل از جمله ایران، روسیه و چین در راستای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا عنوان کرد و گفت‌: تشدید جنایات و تنش‌زایی رژیم صهیونیستی که با حمایت مستقیم آمریکا و با هدف زمینه‌سازی برای گسترش حضور آمریکایی‌ها در منطقه در حال وقوع است، تهدیدی مشترک برای منافع کشورها و ملت‌های منطقه محسوب می‌شود که همفکری و همکاری بیشتر برای مقابله با چنین توطئه‌ای را ضروری می‌سازد.

پیرامون عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) نیز «محمدرضا عارف»  معاون اول رئیس‌جمهور پس از بازگشت از اجلاس دولت‌های عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی اوراسیا اظهار داشت: «در این اجلاس با عضویت ناظر ما موافقت شد و در نشست بعدی سران که در چند ماه آینده برگزار خواهد شد، این عضویت رسما اعلام خواهد شد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه