logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش:

توسعه سی‌ان‌جی و متنوع‌سازی سبد سوخت، از مهمترین برنامه‌های صنعت پالایش است

توسعه سی‌ان‌جی و متنوع‌سازی سبد سوخت، از مهمترین برنامه‌های صنعت پالایش است
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در این دوره از مدیریت بر آن تاکید می‌شود، متنوع‌سازی سبد سوخت با استفاده از سی‌ان‌جی است که همه ارکان پالایش و پخش برای انجام این موضوع بسیج می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، «محمدصادق عظیمی‌فر» در نشستی با پیمانکاران تبدیل ناوگان سی‌ان‌جی، با اشاره به‌شدت گرفتن رشد مصرف بنزین که به افزایش ناترازی این فرآورده منجر شده است، خاطرنشان‌کرد: افزون بر اقدام‌ها و تمهیدهای اندیشیده در دوره جدید مدیریت مبنی بر افزایش تولید بنزین با حفظ کیفیت این فرآورده، همچنان روند مصرف بنزین در کشور باعث افزایش ناترازی بنزین می‌شود.

وی ادامه‌داد: در یک ماه گذشته، مطالعه‌ای به‌منظور احصای وضعیت موجود و اقدام‌های اجرا شده در حوزه سی‌ان‌جی انجام و چالش‌های اصلی ذی‌نفعان مختلف این پروژه ملی شناسایی و برنامه‌هایی در افق زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تدوین شد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: در افق زمانی کوتاه‌مدت، اقدام‌هایی مانند پیگیری بازپرداخت مطالبات پیمانکاران سی‌ان‌جی، افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سی‌ان‌جی و بهینه‌کردن سهمیه سوخت تخصیصی به خودروهای دوگانه‌سوز در دست اقدام است تا بتوانیم ظرفیت تبدیل ناوگان خودرویی کشور را به دوگانه‌سوز، در یک برنامه ۶ ماهه به شکل محسوسی افزایش دهیم.

عظیمی‌فر با بیان اینکه برای افق زمانی میان‌مدت نیز افزایش سطح پوشش جایگاه‌های سی‌ان‌جی با احداث جایگاه‌های جدید، تعویض مخازن فرسوده، اختصاص درصد مشخصی از تولید محصولات خودرویی به خودروهای دوگانه‌سوز با همکاری وزارت صمت مدنظر خواهد بود، گفت: در بلندمدت انتظار داریم در صورت تحقق برنامه، تکمیل سطح پوشش جایگاه‌ها و تبدیل خودروهای سنگین نفت گازسوز به سی‌ان‌جی انجام شود.

وی با تاکید بر ایفای تعهد شرکت ملی پالایش و پخش درباره بازپرداخت مطالبات و لزوم حفظ جریان نقدینگی پیمانکاران این طرح ملی، خاطرنشان‌کرد: نشست‌های منظمی به‌منظور بررسی روند پیشرفت طرح در سطح پالایش و پخش و با مشارکت همه ذی‌نفعان سی‌ان‌جی خواهیم داشت تا منافع همه ارکان فعال در زنجیره سی‌ان‌جی و به‌تبع آن پیشرفت پایدار این طرح ملی را تضمین کنیم.

تعویض مخازن فرسوده خودروهای دوگانه‌سوز

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تاکید بر لزوم تامین ایمنی خودروهای دوگانه‌سوز، افزود: در برنامه تدوین‌شده، موضوع تعویض مخازن فرسوده نیز به‌عنوان جزء لاینفک برنامه دیده شده است تا ایمنی خودروهایی که پیش‌ازاین و در دهه ۸۰ شمسی تبدیل شده‌اند حفظ شود، همچنین باتوجه‌به تجربه و توانمندی پیمانکاران تبدیل، انتظار می‌رود موضوع کیفیت قطعات نصب‌شده به‌طور حتم در اولویت باشد.

عظیمی‌فر با تشکر از تلاش‌های انجام‌شده از سوی پیمانکاران طرح سی‌ان‌جی برای پیشبرد این پروژه ملی، ابراز امیدواری کرد:با همکاری ذی‌نفعان در سطوح مختلف حکمرانی، بنگاه‌های اقتصادی و برنامه‌های تدوین‌شده، بتوانیم سهم سی‌ان‌جی از سبد سوخت کشور را افزایش دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه