logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم:

عارف: مسیر پیشرفت کشور جز با همدلی مردم و مسئولان امکان‌پذیر نیست

عارف: مسیر پیشرفت کشور جز با همدلی مردم و مسئولان امکان‌پذیر نیست
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه باید از بیان سخنان شعاری پرهیز کرد، گفت: مسیر پیشرفت کشور جز با همدلی بین مردم و مسئولان و ارجح دانستن منافع ملی بر منافع شخصی امکانپذیر نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا عارف در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم با تاکید بر اینکه باید از بیان سخنان شعاری پرهیز کرد، گفت: دولت چهاردهم پذیرای طرح‌های کارشناسی شده با توجه به منابع کشور برای حل ناترازی‌ها بویژه ناترازی‌ها در حوزه انرژی می باشد.

عارف در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم، این فراکسیون را یکی از منظم‌ترین فراکسیون‌های مجالس ایران برشمرد و عنوان کرد: تشکیل جلسات منظم فراکسیون امید بعد از اتمام دوره مجلس دهم نشان از ظرفیت بسیار مناسب اعضای این فراکسیون برای ارائه مشورت‌های کارشناسی به مسئولان دارد.

وی بر لزوم احصاء چالش‌های مهم کشور و ارائه راهکار برای حل این چالش ها از سوی اعضای فراکسیون امید تاکید کرد و خاطرنشان کرد: فضایی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری در کشور حاکم شد با رویکرد همدلی و همگرایی برای حل مشکلات کشور است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: به همین دلیل می‌طلبد که همه دلسوزان با مبنا قرار دادن منافع ملی مسئولان را برای رسیدن به اهداف اسناد بالادستی کمک کنند و در این بین ارائه مشورت های کارشناسانه از سوی همه صاحب نظران از جمله اعضای فراکسیون امید مجلس دهم می تواند کارساز باشد.

عارف با تاکید بر اینکه باید از بیان سخنان شعاری پرهیز کرد، گفت: پیشرفت و توسعه کشور دغدغه اصلی همه علاقه مندان به ایران است و مسیر پیشرفت کشور جز با همدلی بین مردم و مسئولان و ارجح دانستن منافع ملی بر منافع شخصی امکانپذیر نیست.

وی تاکید کرد: دولت چهاردهم پذیرای طرح های کارشناسی شده با توجه به منابع کشور برای حل ناترازی ها بویژه ناترازی ها در حوزه انرژی می باشد.

در ابتدای این دیدار تعدادی از اعضای فراکسیون امید به بیان دغدغه های خود در ارتباط با وضعیت کشور پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه