logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

پورمحمدی در گفتگو با دانا:

ملت ایران در برابر سختی‌ها آزموده شده/ نتانیاهو در حال غرق شدن است

ملت ایران در برابر سختی‌ها آزموده شده/ نتانیاهو در حال غرق شدن است
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: اسرائیلی‌هاو آمریکایی‌ها باید بدانند که ما در این میدان جدی هستیم و با تمام توان از حقوق، منافع، سرزمین و ملت خود دفاع می‌کنیم.

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با اشاره به حضور سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر سردار شهید نیلفروشان اظهار داشت: حضور فرمانده سپاه قدس در این مراسم، روحیه و نشاط ایجاد کرده و امیدواری را در جامعه تقویت کرد، به ویژه پس از شایعات و فضای روانی‌ای که برخی افراد به وجود آورده بودند.

وی افزود: ما باید در کشورمان تمرین کنیم تا به برخی شخصیت‌ها اجازه دهیم کارشان را بدون مانع انجام دهند و نباید خود را درگیر جنگ روانی کنیم که این افراد کجا هستند و چه می‌کنند.

وی با بیان اینکه نیازی نیست که همه مسائل در ملأ عام مطرح شوند، ادامه داد: خوشبختانه مدیران و فرماندهان ما در وسط میدان حضور دارند و این حضور جدی، قاطع، جسورانه و هوشمندانه، هم به جامعه امید می‌دهد و هم به رزمندگان و فعالان میدان انگیزه و قوت قلب می‌بخشد؛ همچنین، این حضور باعث می‌شود دشمنان بفهمند که مدیران و فرماندهان ما مردان میدان هستند و از هیچ خطری نمی‌هراسند و از هیچ سختی‌ای فرار نمی‌کنند.

پورمحمدی تاکید کرد: این فرماندهان و مدیران تا جایی که در توانشان هست از حقوق کشور، ملت و مردم محروم دفاع می‌کنند و همواره در کنار مظلومان می‌ایستند.

در صورت حمله اسرائیل، پاسخی سخت‌تر خواهیم داد

وی در ادامه سخنان خود درباره تحولات اخیر، به موضع‌گیری شدیدتر جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: در صورت حمله پاسخی سخت‌تر خواهیم داد و این را هم اسرائیلی‌ها خواهند فهمید و هم پشتیبانان آن‌ها که هر روز نسخه‌های تخریبی علیه ما صادر می‌کنند؛ همچنین، آمریکایی‌ها باید بدانند که ما در این میدان جدی هستیم و با تمام توان از حقوق، منافع، سرزمین و ملت خود دفاع می‌کنیم. آنها باید بدانند که آسیب‌پذیر هستند و در مقابل، ما در برابر سختی‌ها آزموده شده‌ایم. ملت ما تحمل سختی‌های زیادی را داشته است، در حالی که آنها آمادگی مقابله با چنین چالش‌هایی را ندارند.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در پایان گفت: میدان، میدان سختی است و آنها با تحریک یک فرد نابخرد، آدمکش و جنایتکار وارد این میدان شده‌اند، کسی که تنها به فکر حفظ خودش است؛ اما این فرد در حال غرق شدن است و در منجلاب نفرت و کینه‌ای که در دل مردم ایجاد کرده، فرو می‌رود؛ او به زودی ممکن است دیگران را نیز با خود به این ورطه بکشاند؛ از این رو، دیگران باید هوشیار و مراقب اقدامات و تصمیمات خود باشند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه