logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  2. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  3. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  4. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  5. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  6. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  7. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  8. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  9. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  10. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  11. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  12. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  13. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  14. گسست میان ادعا و واقعیت
  15. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  16. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  17. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  18. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  19. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  20. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو

نتایج خوبی گرفته‌ایم؛

نبی: کم‌لطفی داور ۳ امتیاز بازی با ازبکستان را گرفت؛ ناگهان دیدم در ICU هستم!

نبی: کم‌لطفی داور ۳ امتیاز بازی با ازبکستان را گرفت؛ ناگهان دیدم در ICU هستم!
نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال گفت: در بازی تیم ملی با ازبکستان، کم‌لطفی داور ۳ امتیاز را از ما گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مهدی محمدنبی درمورد آخرین وضعیت سلامتی خود، اظهار داشت: ابتدا از جامعه ورزش و کلیه افرادی که در این مدت مرا دعا کردند تشکر می‌کنم. عارضه سختی برای من پیش آمد. جدا از بحث پزشکی به خوبی مدیریت شد‌. دعای همه دوستان و افرادی که کم به شکلی ما را می‌شناختند موثر بود. خداوند تفضل کرد و الان در خدمت هستیم.

وی درباره عملکرد تیم ملی در بازی با ازبکستان و قطر، گفت: دیدار با ازبکستان را از تلویزیون دیدم. در آن مسابقه داور با کم‌لطفی، ۳ امتیاز را از ما گرفت اما بچه‌ها مقابل قطر به ویژه در نیمه دوم فوق‌العاده خوب بودند. می‌توان گفت قلعه‌نویی، بازیکنان و کادرفنی ترکیب اصلی را به دست آوردند. نتیجه خوبی هم کسب شد. چهار گل زدیم و ۳ امتیاز ارزشمند به دست آوردیم. باید با توکل برخدا و همین دست فرمان راه را جلو برویم.

نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال درباره اینکه این تیم تا حد زیادی راه صعود به جام جهانی را طی کرده و آیا از الان برنامه‌ای برای آماده‌سازی جهت حضور قدرتمند در این رقابت‌ها دارند، گفت: همه تیم‌ها در فیفادی‌ها درگیر مسابقات هستند. ان‌شاءالله خرداد سال آینده که صعود تیم ملی قطعی شود، در جلسه ای که با تاج و قلعه‌نویی خواهیم داشت پس از بازی‌های مقدماتی هرچه به صلاح تیم ملی است انجام بدهیم. طبیعی است بخشی از بحث برگزاری بازی‌های دوستانه به مناسبات فدراسیون‌ها بازمی‌گردد.

نبی اضافه کرد: آن را باید با توجه به شناخت از حریفان و رقیبان شبیه‌سازی کنیم‌. باید این موضوع به شکلی باشد که مورد تایید قلعه‌نویی قرار بگیرد. باید این برنامه‌ریزی به خوبی انجام شود.

وی درپاسخ به این سوال که آیا از لحاظ پزشکی توانایی ادامه همکاری با تیم ملی را دارد، توضیح داد: باید با پزشک مشورت کنیم. در حال حاضر در خدمت هستیم.

نایب رئیس فدراسیون درمورد فشارهایی که قبل از بستری شدن خود در بیمارستان به خاطر استانداردسازی ورزشگاه‌ها، امور مربوط به تیم ملی و فدراسیون تحمل کرد، گفت: همه فکر می‌کنند فوتبال همان یک تا ۲ ساعت است که بازی درون زمین انجام می‌شود درحالیکه حتی اهالی رسانه از مدت‌ها قبل و بعد از بازی درگیر هستند. هرکاری هم استرس و گرفتاری‌های خاصی دارد. مهدی تاج، من، امیر قلعه‌نویی، مهدی خراطی و سایر دوستان درگیر با تیم ملی همه کار را به شکلی جمع و جور کردند که کمترین آسیب به این تیم برسد. اگر هم به ما آسیب رسید مشکلی نیست اما نباید به تیم ملی آسیب برسد.

نبی درباره دقایق ابتدایی که بدلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد، عنوان کرد: واقعا یادم نیست چه اتفاقی افتاد‌. ساعت ۳ یا ۴ صبح به پرهان خانلری زنگ زده و گفتم حال من خوب نیست. تا لحظه‌ای که پزشک تیم ملی به اتاقم آمد یادم است ولی پس از آن را یادم نیست. چشمان خود را باز کرده و دیدم در ICU بیمارستان ابوظبی هستم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه