اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مردم مشکل اضافه‌وزن دارند؛

دنیامالی: باید در گود زورخانه منش پهلوانی را به جوانان آموزش دهیم

دنیامالی: باید در گود زورخانه منش پهلوانی را به جوانان آموزش دهیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: قبل از قهرمان‌پروری باید پهلوان پرورش دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ برنامه‌های هفته تربیت بدنی در سراسر کشور امروز پنجشنبه ۲۶ مهر با به صدا درآمدن زنگ زورخانه توسط احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در زورخانه شهید فهمیده آغاز شد.

در این مراسم محمدشروین اسبقیان معاون فرهنگی و توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش، مریم کاظمی پور معاون امور بانوان وزارت ورزش، مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک،‌ سردار باران چشمه رئیس فدراسیون زورخانه‌ای و روسای فدراسیون‌های ورزشی حضور دارند.

نخستین روز از آغاز هفته تربیت بدنی به عنوان ورزش و منش پهلوانی و فرهنگ ایثار نامگذاری شده است.

احمد دنیامالی در این مراسم گفت: این گود، تاریخ و ادبیات ماست، تمام تمدن ما در این گود خلاصه شده و تمام جنگ آوران سرزمین ایران برگرفته از این گود هستند و مشی پهلوانی داشتند. هیچ انسانی بر انسان دیگر برتری ندارد مگر این که این مقیاس بر اساس منش پهلوانی،  اخلاق، ارزش‌های انسانی و فروتنی باشد.

وی از شهدا به عنوان نماد ادب و پهلوانی نام برد و افزود: ۲۴۹ هزار شهید تقدیم ایران شده تا یک وجب از خاک این سرزمین به دست اجنبی نیفتد.

او در بخش دیگری از سخنانش از شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای هسته ای، مدافعان حرم و شهید نیلفروشان و شهدای مقاومت یاد کرد و نام و خاطره آنها را گرامی داشت.

وزیر ورزش همچنین به شهدای غزه در روزهای اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: دشمن تا دندان مسلح بیش از ۴۰ هزار نفر را در غزه به شهادت رسانده است. جریان مقاومت نیز در سوریه و لبنان بیش از ۵۰ شهید تقدیم کرده چون می‌خواستند سرزمین خود را حفظ کنند و به دشمن ندهند. ما در این مبارزه با افتخار در کنار آنها هستیم.

دنیامالی در این مراسم اظهار کرد: هفته تربیت بدنی است اما امیدواریم هر روز هفته روز ورزش باشد و شرایطی مهیا شود تا تمام مردم روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از وقت خود را به ورزش اختصاص دهند. از وقتی که توفیق پیدا کردم که خدمتگزار ورزش باشم به ورزش زورخانه‌ای توجه ویژه‌ای کرده و خواهم کرد. ما تلاش می‌کنیم که جوانان در این گود زورخانه منش پهلوانی را آموزش ببینند. اگر بخواهیم جوانان ما مشی پهلوانی را آموزش ببینید باید خودمان به این اخلاق و تقوا آراسته باشیم.

دنیامالی تاکید کرد: اگر بخواهیم مشی ما جوانمردی باشد باید بتوانیم در این گود پهلوانان بزرگی را تربیت کنیم.

وی با تاکید بر نشر ارزش‌های اخلاقی و پهلوانی در در ورزش تاکید کرد: این موضوع مهم را باید از گود زورخانه‌ها و میادین ورزشی آغاز کنیم.

او با اشاره به روسای فدراسیون‌های ورزشی گقت: شما قهرمان و پهلوان تربیت می‌کنید اما فاصله زیادی بین مرز قهرمانی با پهلوانی وجود دارد. باید در میادین ورزشی شاهد رفتارهای جوانمردانه باشیم. حتی کمیته بین المللی المپیک ملزم شده در حوزه اخلاق کار و برنامه داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه