logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

همکاری موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس و شهرداری تهران

همکاری موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس و شهرداری تهران
مدیران عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران در نشستی، تفاهمنامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیران عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران در نشستی، تفاهمنامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

جلسه امضای تفاهمنامه موزه ملی انقلاب اسلامی و شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران با حضور سردار ادیبی مدیرعامل موزه، امیر یزدی مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران و معاونین این دو مجموعه در موزه برگزار شد.

این تفاهمنامه در راستای کمک مجموعه‌های فرهنگی در نهادینه نمودن فرهنگ و ارزش‌های هویتی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت منعقد شد و طرفین بر همکاری‌های مشترک در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و بهره گیری از امکانات، ظرفیت‌ها و برقراری ارتباط سازمان یافته تاکید کردند.

سردار ادیبی در این‌نشست گفت: امیدواریم این تفاهم نامه موجبات ایجاد بسترهای همکاری مستمر و هم افزایی سازمانی در زمینه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را، با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی طرفین فراهم سازد.

وی افزود: همکاری در جهت جذب مخاطب و استفاده از شبکه مخاطبان، همکاری مجموعه‌ها در زمینه انجام فعالیت‌های فرهنگی مانند جشنواره‌ها و گردهمایی‌ها و برپایی نمایشگاه‌های هنری و در حوزه گردشگری، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، امکان بازدید رایگان از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از دیگر اهداف این تفاهم نامه است، که امیدواریم با همکاری و پیگیری‌های طرفین به انجام برسد.

امیر یزدی نیز ضمن تقدیر و تشکر از مدیرعامل موزه جهت انعقاد این تفاهم نامه گفت: تسری فرهنگ و ارزش‌های والای دوران دفاع مقدس و مقاومت در بهره وری و انگیزه اجتماعی کارکنان در همه رده‌های خدمتی تأثیر بسزایی خواهد داشت. وی افزود: امیدواریم پرسنل خدوم شرکت شهربان نیز با حضور در فضای ارزشی و انقلابی این موزه بیش از پیش با فرهنگ و ارزش‌های والای دوران دفاع مقدس آشنا شوند که این مهم قطعاً موجب افزایش انگیزه خدمت در میان این عزیزان خواهد شد.

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بزرگ‌ترین موزه نظامی جهان اسلام؛ یکی از جاذبه‌های گردشگری تهران است که از سال ۱۳۹۱ به همت شهرداری تهران در اراضی عباس‌آباد به بهره برداری رسیده است. این موزه با زیربنای ۲۰۵ هزار متر مربع یکی از بزرگترین باغ موزه‌های کشور است و شامل بخش‌های مختلفی مانند تالارهای هفت گانه، سراسرنما، مسجد، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آب‌نمایش، سالن‌های آمفی تئاتر، امکانات تفریحی و … است.

این مجموعه با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا علاوه بر نمایش حماسه ملت ایران در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، توانسته است به فراخور تقویم، هر ساله نمایشگاه‌های موقت، مراسم و برنامه‌های مختلفی را برگزار کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه