logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پیش از آغاز مسابقات؛

گرایی: سطح رقابت‌های جهانی بالاست/ دادمرز: باید برنزم را طلایی کنم

گرایی: سطح رقابت‌های جهانی بالاست/ دادمرز: باید برنزم را طلایی کنم
ملی‌پوشان کشتی فرنگی پیش از آغاز رقابت‌های قهرمانی اوزان غیرالمپیکی، صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ ملی‌پوشان کشتی فرنگی ایران پیش از آغاز رقابت‌های قهرمانی اوزان غیرالمپیکی جهان در آلبانی، درباره شرایط خود و وضعیت مسابقات به گفت‌وگو نشستند.

محمدرضا گرایی دارنده مدال های طلای المپیک و جهان در کشتی فرنگی و نماینده کشورمان در وزن 72 کیلوگرم رقابت های جهانی اوزان غیر المپیکی در کشور آلبانی، گفت: مسابقات جهانی همیشه سنگین بوده و سطح مسابقات امسال نیز بسیار بالاست. امسال تمامی کسانی که نتوانستند به المپیک برسند نیز هرطور شده تغییر وزن دادند تا در رقابت های جهانی اوزان غیر المپیکی حضور پیدا کنند و این موضوع کار را برای همه بسیار سخت خواهد کرد.

گرایی در مورد حضورش در آلبانی گفت: پس از اینکه نتوانستم در المپیک شرکت کنم، تصمیم گرفتم به یک وزن بالاتر بیایم و در وزن 72 کیلوگرم در رقابت های جهانی حضور یابم. شکر خدا شرایط خوبی دارم و تمرینات مناسبی را پشت سرگذاشتم. امیدوارم که لطف خدا شامل حال من شود و بتوانم بهترین خود را در تشک کشتی به نمایش بگذارم.

ایمان محمدی نماینده وزن 63 کیلوگرم کشتی فرنگی در رقابت های جهانی اوزان غیر المپیکی در کشور آلبانی گفت: سال گذشته به خاطر ضعف تاکتیکی مغلوب شدم و دستم از مدال کوتاه ماند. به امید خدا امسال با رفع نقاط ضعف، به دنبال جبران شکست سال گذشته هستم و امیدوارم که با یک مدال خوشرنگ دل مردم ایران را شاد کنم.

محمدی در مورد حریفان خود خاطرنشان کرد: کشتی گیر گرجستانی اصلی ترین رقیب من است که در 3 سال اخیر 3 بار به دیدار فینال راه یافته، علاوه بر این کشتی گیر نمایندگان ارمنستان و ژاپن نیز خوب هستند.

پویا دادمرز نماینده وزن 55 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت های جهانی اوزان غیر المپیکی در کشور آلبانی، پیش از حضور در این رقابت ها گفت: سال قبل در رقابت های جهانی به مدال برنز دست یافتم، امیدوارم که بتوانم امسال این مدال را به طلا تبدیل کنم.

وی تصریح کرد: حریفان آذربایجانی، روس و ترک خوب هستند و انشاء اله که به دیدار فینال راه پیدا کنم و بتوانم الدانیز عزیزلی قهرمان جهان را شکست داد و عنوان قهرمانی را بدست آورم.مردم برای تیم های کشتی دعا کنند تا بتوانیم پرچم کشورمان را به اهتزاز در بیاوریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه