logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جایزه ۷۰ میلیونی برای جشنواره سرود بسیج/ جایزه‌ای ویژه با عنوان «غزه»

جایزه ۷۰ میلیونی برای جشنواره سرود بسیج/ جایزه‌ای ویژه با عنوان «غزه»
در نشست خبری اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی سرود بسیج جزئیاتی درباره جایزه گروه‌های مختلف و برنامه‌هایی که برای برگزیدگان پس از پایان جشنواره وجود دارد،‌ اعلام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست خبری اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی سرود فجر بسیج امروز ـ هفتم آبان‌ماه ـ با حضور عمار عطاپور (دبیر جشنواره)، امید مهرنیا (دبیر اجرایی جشنواره) و سلمان نصیری (عضو شورای سیاستگذاری جشنواره) در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری بسیج برگزار شد. 

در ابتدا عمار عطاپور گفت: اولین دوره جشنواره تیرماه سال ۱۴۰۱ در تالار وحدت با پیام رهبر معظم انقلاب برگزار و از بهمن سال گذشته نیز تا اردیبهشت حدود ۳۲۴۷ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. بعد از این فرایند چهارماهه، مرحله بازبینی استانی را داشتیم. اختتامیه مرحله کشوری در مجموعه الزهرا که در جوار مجموعه سعدآباد ساخته شده است، برگزار می‌شود که این برنامه با افتتاحیه این مجموعه همراه خواهد بود. اختتامیه هم ۱۷ آبان از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در مجموعه «الزهرا» خواهد بود. 

او ادامه داد: مرکز آفرینش‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله سرود، نماهنگ و موسیقی، تجسمی، پویانمایی، انیمیشن، فیلم و مستند کار می‌کند که سرود برای ما در اولویت است و از اول انقلاب سرود را در بحث شورآفرینی داشته‌ایم. سرود را در بحث تربیتی هم دنبال می‌کنیم. بسیج در ۵۰ نقطه کشور حضور فعال دارد و تلاش کرده‌ایم، سرود را در این مناطق با برگزاری سرود سازمان دهیم. 

عطاپور تصریح کرد: این جشنواره با دوره قبلی متفاوت است؛ اول این که از تعدد بخش‌ها جلوگیری شده و تنها دو بخش ملی و محلی داریم و دوم اینکه در این دوره دختران را با عدد قابل توجهی در جشنواره داریم؛ چراکه از ۳۵ گروه که در جشنواره شرکت کردند، ۲۱ گروه پسران و ۱۴ تا دختران هستند. همچنین ۱۶ گروه پسر ملی، ۱۱ گروه دختر ملی، سه گروه دختر محلی و پنج گروه پسر محلی داریم. یک جایزه ویژه غزه هم در اختتامیه داریم. به شاعر، آهنگساز، مربی و تکخوان برگزیده هم جایزه‌های مختلف خواهیم داد.

او در پایان صحبت‌های خود درباره موازی بودن برگزاری این جشنواره با جشنواره سرود فجر گفت: بسیج ماموریت خود را دارد و طیف فراگیری آن متفاوت است که یکی از ماموریت‌های آن بحث هنر است. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند سرود در کشور به درستی فراگیر نشده است؛ به همین دلیل این جشنواره را برگزار کردیم که با جشنواره سرود فجر وزارت فرهنگ متفاوت است.

در ادامه سلمان نصیری در سخنانی اظهار کرد: مرسوم است که جشنواره‌ها وقتی برگزار می‌شوند، با خود شور و هیجان می‌آورند ولی زمانی که به اختتامیه نزدیک می‌شویم، همه می‌دانند بعد از اعلام برگزیدگان این مسیر ادامه نخواهد داشت. تلاش کرده‌ایم در حضور دوستان و ظرفیت بزرگ بسیج حتی در شهرستان‌های دور افتاده کار را به انجام برسانیم. کمک به بهتر دیده شدن تولیدات جشنواره‌ها با مواردی مانند قدرت و سرعت انتشار و نزدیک کردن این مجموعه‌های مردمی به فضای کسب و کار راه‌هایی است که می‌توان از برگزیدگان حمایت کرد. 

او ادامه داد: ما برای ایجاد کسب و کار برنامه داریم که یکی از آنها اتصال این آثار به پلتفرم‌ها و صدا و سیمای استان‌ها است. برنامه داریم بعد از جشنواره برگزیدگان را رها نکنیم و جشنواره نقطه آغاز این فعالیت‌های مردمی باشد. اگر این امر به یک عزم ملی تبدیل شود و برنامه‌ها به انجام برسند، بنا داریم که گروه‌های مردمی و ظرفیت‌های جدید را شناسایی کنیم و آنها را که شناخته شده نیستند ولی کار ارزشمندی را رقم می‌زنند، به جامعه حرفه‌ای این کار معرفی کنیم که این‌گونه مثلا بتوانند دریافت پروژه داشته باشند.

امید مهرنیا نیز در پایان این نشست در سخنانی مطرح کرد: در دو بخش ملی و محلی سه گروه دختران و پسران برگزیده می‌شوند و یک گروه برگزیده در بخش جایزه «غزه» داریم. از آهنگساز، شاعر و مربیان برگزیده تقدیر می‌شود. گروه‌ اول در بخش ملی ۷۰ میلیون، گروه دوم ۵۰ میلیون و گروه سوم ۳۰ میلیون تومان دریافت می‌کند. گروه محلی اول ۵۰ میلیون، گروه دوم ۳۰ میلیون و گروه سوم ۲۰ میلیون تومان دریافت خواهند کرد. در بخش جایزه ویژه «غزه» نیز  ۱۵ میلیون دریافت می‌کند. در بخش شعر گروه اول ۱۰، دوم ۸ و سوم ۶ میلیون تومان، بخش آهنگسازی گروه اول ۱۵، گروه دوم ۱۲ و گروه سوم ۱۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند و در بخش مربی گروه اول ۱۰، گروه دوم ۸ و گروه سوم ۶ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه