logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ریسک زیادی را به جان خریدیم؛

ساعی: جهش تولید در تکواندو را با برگزاری مسابقات با تجهیزات داخلی عملی کردیم

ساعی: جهش تولید در تکواندو را با برگزاری مسابقات با تجهیزات داخلی عملی کردیم
رئیس فدراسیون تکواندو گفت: جهش تولید با مشارکت مردم تدبیری حکیمانه از سوی رهبر فرزانه انقلاب است که موجب شد تلاش کنیم در تکواندو آن را به شیوه ای صحیح اجرایی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت ورزش و‌جوانان در خصوص شعار سال 1403 " جهش تولید با مشارکت مردم" توسط رهبر فرزانه انقلاب عنوان کرد: این شعار علاوه بر اینکه توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بر جهش تولید در ابعاد مختلف از جمله بخش اقتصادی تاکید می کند، مشارکت و کمک گرفتن از مردم و شرکت های دانش بنیان را هم مورد توجه قرار دهد. در واقع مردم سرمایه های اجتماعی این کشور هستند که این مشارکت همه جانبه مردمی موجب تحقق آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی خواهد شد .

ساعی ادامه داد: همان طور که در پیام نوروزی رهبر فرزانه مستتر است؛ در زمینه فعالیت‌های علمی و فناوری و نیز در تولیدات زیربنایی تا به امروز گام‌های خوبی برداشته شده است. در رشته ورزشی تکواندو همواره سعی کردیم تا این شعار را محقق کنیم. استفاده از نیروهای جوان، متخصص و خوش فکر داخلی موجب شد تا برای ساخت تجهیزات اصلی تکواندو بی نیاز از کشورهای خارجی باشیم و تمامی مسابقات لیگ های تکواندو و حتی رقابت های انتخابی تیم ملی را با این تجهیزات داخلی برگزار کنیم.

وی افزود: حمایت و بها دادن به فعالیت و مجوز شرکت‌های دانش بنیان از دیگر کارهای مثبتی بود که ریسک آن را به جان خریدیم و ثمره اش را در در رشته تکواندو دیدیم.

رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص فعالیت های پیش بینی شده برای پیشبرد این شعار بیان کرد: در روزهای پیش رو در سال 1403 کارهای زیادی هست که بایستی انجام بگیرد و باید خودمان را به آن متعهد بدانیم، مسئله‌ی اقتصاد در ورزش باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و چه بسا می تواند در بکار گرفتن نیروهای متخصص داخلی در ورزش کشور جهش بزرگی در اقتصاد کل کشور داشته باشیم. در تکواندو تمام تلاشمان را می کنیم تا با جذب حامیان مالی و شناساندن قهرمانان المپیک و البته استفاده از نیروهای متخصص، بیش از پیش در تحقق این شمار موثر گام برداریم که یاری تمام جامعه فهیم و پر افتخار تکواندو را می طلبد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه