اخبار داغ
  1. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟
  2. شیوه دیگری جز مذاکره غیر مستقیم با آمریکا را نمی‌پذیریم
  3. ما می توانیم بحران مسکن را حل کنیم
  4. دولت برای افزایش کیفیت خودروها برنامه دارد/ رضایت مردم از حذف الزام آورده نقدی در کالابرگ
  5. هوای تهران برای نخستین بار در سال جدید آلوده شد
  6. ورود سرمایه به بخش معدن اولویت اول این بخش در سال 1404
  7. گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا از شنبه در عمان آغاز می‌شود
  8. پهلوانان پوشالی و سلبریتی‌های پوپولیست ورزشی؛ بفرمائید کمی انسانیت!
  9. هرگونه تهدیدی پایگاه های آمریکایی را جز اهداف مشروع ما قرار خواهد داد/ به دنبال تامین منافع ملت از مسیر کم هزینه هستیم
  10. سکوت سنگین سلبریتی‌ها در برابر نسل‌کشی غزه؛ انسانیت در محک آزمون!
  11. آژانس در محاصره غرب؛ گروسی و استانداردهای دوگانه علیه ایران
  12. افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد/ رشد ۲۰ تا ۴۲ درصدی بر اساس تعداد فرزندان
  13. تشکیل گروه برای مذاکره با آمریکا شایعه است/آمریکا به پیشنهاد مذاکره غیر مستقیم پاسخ نداده است
  14. منابع تامین شده برای تسویه بدهی‌های دارویی / حمایت از صنعت داروسازی از اولویت‌های دولت
  15. مسایل شهر مشهد برای تامین شرایط مناسب‌تر زیارت بررسی می‌شود
  16. پروژه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی در سال 1404 چگونه باید دنبال شود؟
  17. برچسب نیابتی بودن گروه های مقاومت ابزار تنظیم استراتژی آمریکایی/ چرا رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی در منطقه است؟
  18. ۱۸ فروردین؛ فرصتی برای بازاندیشی در سلامت جسم و روان
  19. لزوم برخورد جدی فدراسیون فوتبال با عوامل درگیری جنون‌آمیز در استادیوم پاس
  20. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد

نثاری در گفتگو با دانا:

اقدام قانونی مجلس درخصوص بانک هایی که نسبت به تعهدات مالی در حوزه مسکن کوتاهی کردند

اقدام قانونی مجلس درخصوص بانک هایی که نسبت به تعهدات مالی در حوزه مسکن کوتاهی کردند
عضو کمیسیون عمراه مجلس گفت: برخی بانک ها تعهدات خود را در حوزه مسکن عملی نکردند در حالی که تسهیلات در حوزه های دیگر را ارائه دادند بنابراین مجلس به این جمع بندی رسیده که در خصوص این مسئله اقدام قانونی انجام دهد.

علیرضا نثاری، عضو کمیسیون عمراه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به برگزاری جلسات بررسی لایحه بودجه 1404 در این کمیسیون گفت: طی روزهای گذشته بخش های مختلف بودجه مرتب با سازمان های مختلف از جمله وزارت راه و شهرسازی، معاونت های تابعه ، راهداری، ارتش، سپاه، پدافند ، هلال احمر، آب و فاضلاب و مجموعه های مرتب را با حضور مسئولین هر حوزه مورد بررسی قرار دادیم.

وی با اشاره به اینکه در جریان این جلسات ضمن شنیدن دغدغه های هر حوزه متناسب با درخواست هر بخش در حال بررسی لایحه بودجه هستیم تصریح کرد: باید برای رفع دغدغه های هر بخش و توسعه بیشتر و بهتر در این حوزه ها کار کارشناسی در بررسی بودجه انجام شود.

عضو کمیسیون عمران با بیان اینکه در جریان بررسی بودجه یکی از مهمترین بخش ها بخش مسکن است ادامه داد: تاکید کمیسیون عمران بر ارائه تسهیلات بانکی در این حوزه است موضوعی که متاسفانه بانک ها نسبت به پرداخت آن کوتاهی دارند.

وی با اشاره به اینکه مجلس مکلف است بانک های عامل را نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن موظف کند تاکید کرد: این مهمترین مصوبه کمیسیون عمران در جریان بررسی لایحه بودجه بوده که با حضور وزرای اقتصاد، مسکن و رئیس کل بانک مرکزی محقق شده است.

نثاری با اشاره به اینکه دولت معتقد است که این تسهیلات براساس بضاعت بانک ها پرداخت می شود گفت: این در حالی است که ما در کمیسیون عمران می دانیم برخی بانک ها به تعهدات خود در این حوزه عمل کردند ولی برخی بانک ها این تعهدات را عملی نکردند در حالی که تسهیلات در حوزه های دیگر را ارائه دادند اما در حوزه مسکن کوتاهی داشتند بنابراین مجلس به این جمع بندی رسیده که در خصوص این مسئله اقدام قانونی انجام دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه