logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

نباید صعود را کوچک کنیم؛

بیرانوند: با مربی ایرانی به جام‌جهانی می‌رویم؛ بهترین نسل بعد از انقلاب هستیم!

بیرانوند: با مربی ایرانی به جام‌جهانی می‌رویم؛ بهترین نسل بعد از انقلاب هستیم!
دروازه‌بان تیم ملی گفت: برخی‌ می‌خواهند زحمت همه فوتبالی‌ها را به جام‌جهانی کوچک جلوه بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علیرضا بیرانوند پس از بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از قرقیزستان و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشحالم توانستیم سربلند از بازی با کره‌شمالی و قرقیزستان بیرون بیاییم و ۶ امتیاز کامل را بگیریم تا به جام‌جهانی نزدیک‌تر شویم.

وی در واکنش به اینکه تیم ملی دو نیمه متفاوت را در دو بازی اخیر نشان داد، گفت: اتفاقات فوتبالی است و شاید دو نیمه متفاوت را شاهد باشیم. به نظرم برخی مواقع تمرکز خودمان را از دست می‌دهیم. این دو بازی به ما کمک کرد بیشتر به این مقوله توجه داشته باشیم. نباید عقب بکشیم و اگر تیمی را دست کم بگیریم باید تاوان بدهیم.

سنگربان تیم ملی فوتبال کشورمان یادآور شد: برخی‌ می‌خواهند زحمت همه فوتبالی‌ها را به جام‌جهانی کوچک جلوه بدهند. با این صحبت‌ها نمی‌توانید سختی‌ بازیکنان، کادر فنی و فدراسیون را زیر سئوال ببرید. آرزوی همه مردم این است که تیم ملی فوتبال به جام‌جهانی برسد. قطر دو دوره متوالی قهرمان جام‌ملت‌ها شده اما برابر امارات ۵ گل می‌خورد. برخی به دنبال آن هستند که تلقین کنند مردم این تیم ملی را دوست ندارند اما در خیابان و در ورزشگاه، مردم را می‌بینیم و از آنها حس و انرژی خوب می‌گیریم.

بیرانوند تصریح کرد: اگر تیم ملی با مربی ایرانی به جام‌جهانی برود یک افتخار است و شاید افرادی باشند که نخواهند او به این افتخار برسد. امیر قلعه‌نویی رزومه و سابقه مشخصی در فوتبال دارد، با مربیان مختلف کار کرده‌ام اما خواهش می‌کنم وقتی یک مربی ایرانی در مسیر جام‌جهانی موفق است او را حمایت کنید. در ۳۰ بازی، ۷۴ گل زده‌ایم و آنهایی که انتقاد می‌کنند می‌خواهند قلعه‌نویی را زیر سئوال ببرند.

او در مورد نتایج سایر تیم‌های آسیایی تاکید کرد: همه تیم‌های آسیا در حال رشد هستند و نباید هیچ حریفی را دست کم گرفت. بعد از انقلاب، این نسل یکی از بهترین نسل‌های فوتبال ایران است و اگر به جام‌جهانی برویم برای چهارمین بار است که همین نسل به جام‌جهانی می‌رود.

بیرانوند در مورد رکوردش در تیم ملی گفت: به این رکورد فکر نمی‌کردم تا رسانه‌ها به آن ورود کردند. این را مدیون حمایت مردم می‌دانم و از هواداران تشکر می‌کنم. اگر حمایت مردم نبود ما هم نبودیم، در این‌ سال‌ها خانواده‌ام در کنار من بودند و این رکورد در زندگی من باقی خواهد ماند.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود برای دو بازی تیم ملی حکم محرومیت وی را به تاخیر انداخته‌اند، یادآور شد: تیم ملی دروازه‌بان‌هایی دارد که هر فردی که درون دروازه باشد می‌تواند به تیم ملی کمک کند و این ربطی به حضور من و محرومیتم ندارد. در مورد پاداش هم باید بگویم این مسائل را نمی‌دانم از کجا رقم می‌خورد؟ برخی با اسم بیرانوند به دنبال دیده شدن خود و سایتی که دارند هستند و خدا را شاکرم که اسم بیرانوند برای برخی فرصت ایجاد می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه