logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شعبه قزوین به جمع خانواده بزرگ شعب بیمه ملت پیوست/یزدان‌دوست در افتتاح بیست‌وپنجمین شعبه: بیمه ملت با گسترش شعب، بیش از پیش در دسترس مردم قرار گرفته است

شعبه قزوین به جمع خانواده بزرگ شعب بیمه ملت پیوست/یزدان‌دوست در افتتاح بیست‌وپنجمین شعبه: بیمه ملت با گسترش شعب، بیش از پیش در دسترس مردم قرار گرفته است
در مراسمی با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و جمعی از معاونین و مدیران ارشد بیمه ملت، بیست و پنجمین شعبه این شرکت در استان قزوین افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، در اقدامی راهبردی برای گسترش شبکه خدمات بیمه‌ای، شرکت بیمه ملت بیست و پنجمین شعبه خود را در استان قزوین افتتاح کرد. این مراسم با حضور علی‌رضا یزدان‌دوست مدیرعامل، داود قاسم‌پور رئیس، محمدتقی چراغی نائب رئیس، ابراهیم نورورزی عضو، مهدی کشاورز بهادری عضو و دبیر هیئت مدیره بیمه ملت، بهمن سوری معاون توسعه بازار و داود شکری معاون منابع انسانی و پشتیبانی و جمعی از مدیران ارشد شرکت برگزار شد.

علی‌رضا یزدان‌دوست، در این مراسم ضمن تبریک به مردم شریف استان قزوین، اظهار کرد: افتتاح شعبه جدید در قزوین گامی مهم در راستای گسترش شبکه خدمات‌رسانی بیمه ملت در سراسر کشور است. با راه‌اندازی این شعبه، مردم شریف قزوین می‌توانند به صورت مستقیم و آسان‌تر به طیف گسترده‌ای از خدمات بیمه‌ای دسترسی پیدا کنند.

وی با بیان این مطلب که افتتاح شعبه جدید در قزوین، گامی مهم در جهت تحقق تعهد ما به خدمت‌رسانی به تمامی هموطنان است، تصریح کرد: با توجه به قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان عضو صندوق بازنشستگی کشوری، این شعبه نقش ویژه‌ای در ارائه خدمات به این عزیزان ایفا خواهد کرد. ما در بیمه ملت، افتخار داریم که با ارائه خدمات بیمه‌ای مناسب، به ارتقای سلامت بازنشستگان عزیز کمک کنیم و قدردان زحمات و تلاش‌های آنها هستیم.

وی افزود: در مدتی که بیمه ملت در این استان شعبه خود را دایر نکرده بود، نمایندگان ما زحمات بسیار فراوانی کشیدند و ان‌شالله با افتتاح شعبه، روند بازاریابی همکاران، نیز تسهیل خواهد شد و این مسئله را به فال نیک می‌گیریم.

مدیرعامل بیمه ملت تصریح کرد: یکی از اهداف مهم شرکت تکیه بر توسعه توانمندی‌ها است و افتتاح مداوم شعب در سراسر کشور یکی از این اهداف و توانمندی‌ها به شمار می‌رود. این مهم و روندی که امروز در بیمه ملت شاهد هستیم با وجود سختی‌ها و پیچیدگی‌هایی که دارد در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

همچنین بهمن سوری معاون توسعه بازار نیز در این مراسم با اشاره به اهداف توسعه‌ای شرکت، اظهار کرد: تقریبا هر هفته یک شعبه افتتاح می‌شود و این اقدام بسیار ارزشمندی است و جا دارد از مدیرعامل محترم و اعضای هیئت مدیره و همه دست اندرکاران این امر تشکر کنم.

شعبه استان قزوین، بیست و پنجمین شعبه بیمه ملت به شمار می‌آید و سیزدهمین شعبه جدیدی است که در دو سال گذشته افتتاح گردیده. پیش از این، در استان‌های کرمان، البرز، بندرعباس، ارومیه، تنکابن، بوشهر، قم، اسلامشهر، زنجان، گلستان، اردبیل و همدان شعب بیمه ملت افتتاح شده بودند.

در پایان این مراسم، رضا بیگدلی به عنوان سرپرست شعبه قزوین از سوی مدیرعامل شرکت بیمه ملت معرفی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه