اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تقدیر از مدیرعامل بانک ملی ایران در همایش یاوران اشتغال کمیته امداد

تقدیر از مدیرعامل بانک ملی ایران در همایش یاوران اشتغال کمیته امداد
تقدیر از مدیرعامل بانک ملی ایران در همایش یاوران اشتغال کمیته امداد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل  از  روابط عمومی بانک ملی ایران،  این همایش که با حضور عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، عباس مرادپور معاون بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد، ابوالفضل نجار زاده مدیر عامل بانک ملی ایران، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره )  و جمعی از مدیران ارشد شبکه بانکی کشور برگزار شد، تلاش‌های ارزشمند بانک ملی ایران در راستای حمایت از اشتغال و توانمندسازی اقشار نیازمند، مورد تحسین قرار گرفت.

 

 

تقدیر وزیر اقتصاد از نقش شبکه بانکی کشور در حمایت از اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان

 

وزیر اقتصاد در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت نقش نهادهای حمایتی و شبکه بانکی در ایجاد فرصت‌های برابر، اظهار داشت: تلاش برای توانمندسازی افراد و کاهش هزینه‌های اجتماعی از مهم‌ترین اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد. همکاری مؤثر بانک‌ها و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌تواند به کاهش ورودی مددجویان به این سیستم و گسترش اشتغال در کشور منجر شود.

 

وی با اشاره به نقش مهم منابع قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی در تحقق این اهداف افزود: شبکه بانکی کشور با ارائه تسهیلات مناسب، نقش مهمی در این مسیر ایفا کرده است. این اقدامات می‌تواند در کاهش فشارهای بودجه‌ای و اجتماعی دولت نیز مؤثر باشد.

 

 

 

همتی با تاکید بر سرعت گرفتن روند پرداخت تسهیلات به مددجویان و کمک به اشتغالزایی آنان گفت: دولت و نظام بانکی با تمام توان برای تحقق این اهداف در کنار کمیته امداد قرار دارند و باید بتوانیم عقب‌ماندگی‌های برنامه را در این زمینه برطرف کنیم.

 

وزیر اقتصاد ضمن تقدیر از تلاش های بی وقفه تمامی مدیران و کارکنان شبکه بانکی، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات موثر در زمینه تامین مالی تولید و گسترش اشتغال، رشد اقتصادی کشور بار دیگر شتاب گیرد.

 

نقش پیشتاز بانک ملی ایران در حمایت از اقشار آسیب پذیر

 

 

 

مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: با کمک همه جانبه شبکه بانکی، در سال گذشته ۲۶۷ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در کل کشور ایجاد شد.

 

وی در پایان سخنان خود افزود: ۵۳۱ هزار و ۴۳۰ نفر از مددجویان بین ۱۸ تا ۴۰ سال مستعد اشتغال هستند که با سرانه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی برای آن ها می توان ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کرد.

 

گفتنی است بانک ملی ایران همواره در انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود پیشگام بوده و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توانمندسازی آنان را یکی از وظایف اصلی خود می‌داند. اقدامات صورت گرفته در زمینه توانمندسازی مددجویان و اشتغالزایی آنان نیز گامی مؤثر در جهت کاهش محرومیت و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه اقشار جامعه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه