logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اعلام کرد

آغاز چاپ کتاب‌های درسی زودتر از سال‌های گذشته/ اعتبار مورد نیاز برای چاپ هنوز تامین نشده است

آغاز چاپ کتاب‌های درسی زودتر از سال‌های گذشته/ اعتبار مورد نیاز برای چاپ هنوز تامین نشده است
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مشکل قطع برق و گاز در سال‌های قبل باعث شد چاپ کتاب‌های درسی امسال زودتر آغاز شود، گفت: این کار باعث می‌شود چاپ‌سپاری در زمستان یا تابستان با مشکل مواجه نشود و تا الان روند چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی لطیفی با بیان اینکه برای تغییرات برنامه درسی پروژه‌ای را تحت عنوان طرحواره تحول در برنامه درسی آغاز کرده‌ایم گفت: در حال آماده‌سازی چارچوب برنامه درسی و محتوای دوره ابتدایی هستیم که اسناد و چارچوب‌ها برای ارسال به شورای عالی جهت تصویب آماده شده که اگر تصویب شود، سال آینده به صورت آزمایشی تغییراتی در برنامه درسی تعدادی از مدارس کشور خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه امسال چاپ کتاب‌ها زود و از شهریور آغاز شد افزود: حدود ۴۰ میلیون جلد از کتاب‌های سال آینده چاپ شده است. سال‌های قبل مشکل قطع برق و گاز داشتیم لذا امسال چاپ کتاب‌ها را زودتر آغاز کردیم تا چاپسپاری در زمستان یا تابستان با مشکل مواجه نشود که تاکنون چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این که آیا اعتبار چاپ کتاب‌ها تامین شده است؟ گفت: امیدواریم اما هنوز نه. بخشی از کاغذها امسال ایرانی است و به میزانی که شرکت‌های تولید کننده کاغذ داخلی تولید کنند چاپ کتاب‌ها با کاغذ ایرانی انجام می شود، برای میزان باقی مانده هم بنا داریم از کاغذ خارجی استفاده کنیم. شرکت‌های داخلی سال گذشته به اندازه نیاز نتوانستند کاغذ چاپ تامین کنند و لذا برای تامین باقیمانده مورد نیاز، خرید خارجی خواهیم داشت.

لطفی با بیان اینکه اول سال موارد چاپ کتاب‌ها شامل کتاب‌های بدون تغییر است اظهار کرد: کتابهایی که تغییر دارند برای نیمه دوم سال یا اواخر سال چاپ می‌شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه