اخبار داغ

سردار پاکپور:

رزمایش «شهدای امنیت» نشان‌دهنده آمادگی مقابله با تهدیدات بود

رزمایش «شهدای امنیت» نشان‌دهنده آمادگی مقابله با تهدیدات بود
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: «رزمایش شهدای امنیت» در سیستان و بلوچستان، آمادگی و انسجام یگان‌ها برای مقابله با هرگونه تهدیدی را نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده «تیپ ۷۱ حضرت روح‌الله»، گفت: با تلاش پاسداران در ماموریت‌های مختلف در نقاط مختلف کشور به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده‌ایم و استمرار این اتفاق مهم نیازمند آمادگی و به‌روز بودن همیشگی یگان‌های رزم خواهد بود که نتیجه‌اش امنیت پایدار در ایران اسلامی است.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه «رزمایش شهدای امنیت» در سیستان و بلوچستان، آمادگی و انسجام یگان‌ها را برای مقابله با هرگونه تهدیدی نشان داد اظهار کرد: اقدامات موثری که صورت گرفت نتیجه همدلی و انسجام نیروهای امنیتی و اطلاعاتی در مناطق عملیاتی جنوب شرق کشور است.

 

وی یادآور شد: «تیپ ۷۱ حضرت روح‌الله» استان مرکزی از دفاع مقدس تاکنون با حضور در ماموریت‌های مختلف نشان داده از آمادگی خوبی برخوردار است و این نشئت‌ گرفته از وجود معنویت،حفظ روحیه پاسداری و آمادگی و تمرین برای انجام هر ماموریتی در جهت پاسداری از انقلاب اسلامی است.

 

در این مراسم از اقدامات سرتیپ دوم رضا کریمی فرمانده پیشین تقدیر و سرهنگ مصطفی صفری به عنوان فرمانده جدید معرفی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه