اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مستند ساز جبهه مقاومت در گفتگو با دانا:

جولانی هیچ گاه در حیات مبارزاتی خود چهره مستقل نبوده است/ سناریوی غرب جز به جز در منطقه در حال اجراست

جولانی هیچ گاه در حیات مبارزاتی خود چهره مستقل نبوده است/ سناریوی غرب جز به جز در منطقه در حال اجراست
مستند ساز جبهه مقاومت گفت: سناریویی که توسط غرب نوشته شده است جز به جز در منطقه در حال اجرا است تا ضمن تقویت و احیا دوباره رژیم صهیونیستی پس از طوفان الاقصی، جبهه مقاومت درگیر ماجرایی تازه شده و توان و مقاومتش کاهش پیدا کند.

سهیل کریمی، مستند ساز جبهه مقاومت در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به فعالیت های تروریستی محمدالجولانی سرکرده تروریست های تحریر الشام عنوان کرد: جولانی نشان داده است که از ابتدای آغاز فعالیت های تروریستی خود یک ابن الوقت به تمام معنا بوده و به فراخور زمان رنگ و چهره خود را برای تامین خواسته های آمریکایی- صهیونیستی تغییر می دهد.

وی ادامه داد: یک تروریست مانند بن لادن تفکرات مشخصی دارد و از ابتدا به باور خود حیات جهادی را آغاز کرده و تا پایان با همین باور غلط زندگی می کند اما فردی مانند جولانی هر روز رنگ عوض کرده و با ظاهری تازه نمایان می شود.

کریمی با اشاره به اینکه جولانی در سوریه به لحاظ خط فکری با جریان اخوان همسو بود ادامه داد: جریان اخوان در سال 1360 با کمک و پشتیبانی صدام و حمایت کشورهای مقابل مقاومت در سوریه فتنه  به راه انداخت و بعدها جولانی به این تفکرات پیوند خورد و با نگاه سلفی گری رشد کرد.

این مستند ساز و کارشناس غرب آسیا ادامه داد: وقتی چهره ای بی هویت مانند مثل ابومصعب الزرقاوی فعالیت های تروریستی خود را آغاز کرد جولانی به آن گره خورد، بعد که با القاعده اختلاف پیدا کرد و با ابوبکر البغدادی گره خورد و جبهه النصره  را ایجاد کرد، حالا هم با چهره ای به ظاهر موجه تحریر الشام را در دست گرفته است.

کریمی با اشاره به اینکه جولانی هیچ گاه در حیات مبارزاتی خود چهره مستقل نبوده است و همواره به عنوان یک مهره صهیونیستی- آمریکایی سیاست های غربی را در منطقه پیاده کرده است عنوان کرد: یک روز مطابق سناریوی اربابانش سر می برد و یک روز با ژست متمدنانه گل در دست می گیرد.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای دهه 90 که فتنه داعش در سوریه آغاز شد جولانی در منطقه قنیطره با اسرائیل اعلام همبستگی کرد و در کنار شیوخ جبهه النصره پرچم رژیم صهیونیستی را بالا برد عنوان کرد: از همان زمان نقش جولانی برای ایستادن در برابر جبهه مقاومت روشن بود، قرار بود جولانی سر پل مقاومت را بزند و حالا او در سوریه سرکرده گروه تروریستی است تا سیاست های رژیم صهیونیستی را اجرایی کند.

این مستند ساز جبهه مقاومت ادامه داد: در ماجرای سوریه و سقوط دولت بشار اسد، همان میزان که سیاست غربی - صهیونیستی برای جولانی نقش تعیین کرده بود به اردوغان هم نقش داد تا او هم سهم خود را به بهانه درگیری در باب المندم با یمن و پس از آن در سوریه برداشت کند.

کریمی خاطرنشان کرد: سناریویی که توسط غرب نوشته شده است جز به جز در منطقه در حال اجرا است تا ضمن تقویت و احیا دوباره رژیم صهیونیستی پس از طوفان الاقصی، جبهه مقاومت درگیر ماجرایی تازه شده و توان و مقاومتش کاهش پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه