اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

روزنامه "هم‌میهن" مجرم شناخته شد

روزنامه "هم‌میهن" مجرم شناخته شد
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی از رسیدگی به پرونده روزنامه هم میهن به اتهام توهین به حضرت ایوب خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر نصراللهی درباره دادگاه مطبوعات امروز، گفت: مهدی قدیری رازلیقی مدیر مسئول " نفت ما " با شکایت بانک پاسارگاد به نشر محتوای نامه محرمانه وزارت نفت در مورد قرار گرفتن نام این بانک و شرکت‌های تابعه در لیست سیاه وزارت نفت در تاریخ دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ متهم است.

وی افزود: مدیر مسئول نفت ما در دفاعیات خود ‌گفت که  محتوای نامه را پس از استعلام شفاهی از احدی از روابط عمومی وزارت نفت و در راستای ایفای وظایف رسانه‌ای منتشر کرد. هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی مدیر مسئول پایگاه خبری "نفت ما "  در اتهام انتشار نامه محرمانه وزارت نفت را مجرم ندانست. 

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، گفت: پرونده دیگری که امروز بررسی شد، پرونده غلامحسین کرباسچی مدیر مسئول روزنامه هم میهن بود. اتهام غلامحسین کرباسچی در این پرونده با شکایت معاون دادستان تهران، توهین به حضرت ایوب پیامبر و تخریب شخصیت است. هم میهن در کاریکاتوری از حضرت ایوب، در تاریخ  ۲۵ مهر ۱۴۰۳ این روزنامه در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر حل مشکلات اینترنت و فیلترینگ باید صبوری کنید، اقدام به انتشار این کاریکاتور کرد و صبوری مردم جهت رفع فیلترینگ را به صبر ایوب تشبیه کرده است.

نصراللهی افزود: هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وکیل او، مدیر مسئول روزنامه هم میهن را با اکثریت آراء (پنج رای از ۹ رای) مجرم اما به اتفاق آرا مستحق تخفیف دانست.

وی در پایان گفت: رای دادگاه  رسیدگی به پرونده اتهامات قدیری لازلیقی و کرباسچی  که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه