logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فعالیت ۵۵ حوزه و مجتمع قضایی کشیک در سطح استان تهران

فعالیت ۵۵ حوزه و مجتمع قضایی کشیک در سطح استان تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران در بازدید از شعب فعال در شهر تهران گفت: رسیدگی به پرونده‌های قضایی در شعب استان توقف نداشته و امر عدالت گستری تعطیلی بردار نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از قوه قضاییه، علی القاصی رئیس کل دادگستری کل استان تهران صبح امروز ضمن بازدید از شعب قضایی در سطح شهر تهران که در حال خدمت رسانی و رسیدگی به پرونده‌های قضایی در روزهای تعطیل هسنند از قضات و کارمندان این شعب تقدیر کرد.

القاصی با بیان اینکه اصل عدالت گستری و رسیدگی به امور قضایی تعطیل بردار نبوده و رسیدگی به پرونده‌ها در تمامی روزهای سال جریان دارد، گفت: علاوه بر همکاران قضایی استان که در تمامی ساعات و روزهای تعطیل در بیش از ۵۵ حوزه قضایی و نواحی دادسرا در سطح استان به صورت کشیک قضایی به شهروندان خدمات قضایی و خدمات عدالت گسترانه را ارائه می‌کنند، شاهدیم که سایر شعب ضمن فعال بودن در روزهای غیر کاری و از جمله تعطیلات اخیر نیز با حضور در محل کار دلسوزانه به رسیدگی به پرونده‌های قضایی، اهتمام دارند.

رئیس کل دادگستری استان تهران هدف از حضور در شعب قضایی برخی از مجتمع‌های شهر تهران را قدردانی حضوری و خداقوت گویی به همکاران پرتلاش و بازدید میدانی از نحوه ارائه خدمات عنوان کرد و افزود: با وجود کمبود نیروی قضایی، قضات استان تهران به صورت جهادی تلاش می‌نمایند و در هر ماه بیش از ۲۷۹ هزار پرونده در سطح استان مورد رسیدگی و تصمیم قضایی قرار می‌گیرد.

القاصی افزود: دربازدید امروز همچنین قضات شعب جدیدالتاسیس صلح نیز در مجتمع‌ها حضور دارند و الحمدلله رسیدگی به پرونده‌های قضایی متوقف نبوده و در بیشتر مراجع قضایی در حال رسیدگی و اتخاذ تصمیم می‌باشد.

همچنین رئیس کل دادگستری استان تهران با توجه به حضور مدیران سیستم در تمامی مراجع قضایی و حوزه‌های استان به صورت برخط با شعب فعال در حوزه‌های قضایی سطح استان نیز ارتباط برقرار و ضمن تشکر از فعالیت قضات و کارکنان این شعب در سطح استان، روند اقدامات قضایی و نحوه خدمت‌رسانی در حوزه‌ها در روزهای تعطیل را جویا شده و مورد ارزیابی قرار داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه