logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسعود زنگنه:

برداشت ایران از پارس جنوبی از قطر جلوتر است

برداشت ایران از پارس جنوبی از قطر جلوتر است
رییس عملیات مخازن مشترک مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: برداشت گاز ایران از پارس جنوبی از قطر بیشتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود زنگنه در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه روزانه ۵۸۵ میلیون مترمکعب گاز شیرین از ۱۳ پالایشگاه گازی پارس جنوبی به خطوط سراسری گاز کشور تزریق می‌شود، اظهار کرد: هشت مخزن متمرکز موجود در پارس‌ جنوبی ظرفیت ذخیره‌سازی اسمی ۶۴۰ هزار مترمکعب معادل چهار میلیون بشکه را دارند.

وی افزود: روزانه ۴۵۰ هزار بشکه میعانات گازی به پالایشگاه میعانات گازی خلیج فارس و ۱۲۰ هزار بشکه به پتروشیمی نوری ارسال می‌شود.

رییس عملیات مخازن مشترک مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه هم اکنون ۷۰ درصد بنزین کشور از طریق پالایشگاه ستاره خلیج فارس تولید می‌شود، گفت: تأسیسات ذخیره‌سازی میعانات گازی در پارس جنوبی دارای دو ایستگاه اندازه‌گیری در ورودی مخازن و دو ایستگاه اندازه‌گیری در خروجی آن هستند که در واقع کمیت‌ و کیفیت میعانات را محاسبه می‌کنند.

زنگنه با اشاره به اتصال تأسیسات ذخیره‌سازی میعانات گازی در پارس جنوبی به گوی‌های شناور برای صادرات گفت: برنامه‌های کوتاه‌مدت برای توسعه این تأسیسات تقریباً به نتیجه رسیده و طرح‌های بلندمدت بر اساس برنامه‌ریزی‌های موجود تا پایان سال ۱۴۰۴ به نتیجه خواهد رسید و امید داریم با به نتیجه رسیدن این طرح‌ها شرایط ذخیره‌سازی میعانات گازی در عسلویه افزایش یابد.

به گفته وی مجتمع‌های پالایشی در منطقه پارس جنوبی از محدوده شهرستان بیدخون تا شهرستان کنگان احداث شده است، نزدیک  ۱۰۰ کیلومتر طول ۱۳ پالایشگاه گازی در پارس جنوبی است که در قالب دو سایت ۱ و ۲ مدیریت می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه